SKIP TO CONTENT
3008 SUV

PEUGEOT 3008 SUV PLUG-IN HYBRID

 

DEN KRAFTFULDE, INNOVATIVE OG RAFFINEREDE PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT 3008, BENZIN & DIESEL

 

OPLEV DEN HELT UNIKKE KARAKTER

AKTUELLE KAMPAGNER

PEUGEOT 3008 SUV PLUG-IN HYBRID

AKTUELLE KAMPAGNER

Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.

LYSENDE DESIGN
Dynamiske linjer kombinerer styrke og raffinement, og den markante front bidrager til bilens stærke personlighed. Denne topmodel markerer et højdepunkt i SUV-klassens designhistorie.

 

FRONT

Den kraftfulde front med rammeløs, lodret kølergrill, der fortsætter ud under forlygterne fanger blikket, når 3008 SUV er i gadebilledet.

FORLYGTER

Alle modeller har LED- forlygter med Peugeots karakteristiske kørelys med “lysende hugtænder” samt EVS-funktionStatisk svinglys, som giver markant bedre udsyn i kurver. Standard på GT og GT Pack. .

SKÆRMDETALJER

Kromdetaljerne på forskærmene fortsætter hen over forlygterne, op i en forkromet tagræling og  videre om til hækspoileren. Den dynamiske linjeføring bidrager til den stilsikre silhuet, der kendetegner 3008 SUV.

ALUFÆLGE

De nydesignede diamantslebne 19’’ San FranciscoStandard på 3008 GT Pack og GT Pack HYBRID afhængigt af land. alufælge, de brede beskyttelseslister ved hjulkasserne og de kraftige dørpaneler understreger SUV’ens robuste dynamik.

BAGLYGTER

Baglygterne med Full LED-teknologi er forsynet med de karakteristiske 3D-løvekløer og rullende blinklys. Lygterne med transparent, røgfarvet glas er placeret i forlængelse af det sorte panel, der går tværs hen over bagklappe. Visuelt syner bilens bagende bredere og tilføjer et sporty touch.

PLUG-IN HYBRID KENDETEGN

Plug-in hybridForhjulstræk, 225 hk. Tilgængelig fra Allure og opefter. - eller plug-in hybrid44-hjulstræk, 300 hk. Tilgængelig fra Allure og opefter. -mærkerne, der pryder skærmene, signalerer diskret, at bilen indgår i Peugeots familie af innovative plug-in-hybrider.

EKSKLUSIVE ALCANTARA® SÆDER

Interiøret i 3008 SUV plug-in hybrid kommer med eksklusivt trimStandard i GT Pack plug-in Hybrid4. Stof og kunstlæder i øvrige modeller med Alcantara® og kunstlæder.

UNIK OPLEVELSE

Det ergonomiske Peugeot i-Cockpit® gør køreoplevelsen i 3008 SUV imponerende enkel og intuitiv.  Med kompakt multifunktionsrat, 10’’ HD touchskærm, forkromede Toggle vippeknapper og head-up display får både komfort og sikkerhed et ekstra løft.

I plug-in hybrid versionen indeholder Peugeot i-Cockpit® et særligt univers, der viser specifikke informationer som f.eks. køreindstilling, opladningsniveau og rækkevidde for elkørsel samt statistikker over energiforbrug (el og brændstof).

 
FOCAL® HI-FI SOUND SYSTEM Standard eller option afhængig af model. 
FOCAL® Hi-Fi-systemet er på forkant med teknologien og byder på suveræn lydkvalitet.

Centralhøjttaler og diskanthøjttalere prydes af en ny "Bronze Belem"-farve, og boksen placeret under passagersædet frigør hele bagagerummet.
DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Det digitale head-up-displayTilgængelig på HYBRID & HYBRID4 versioner. giver præcis og let overskuelig information om:
 

10" HD TOUCHSKÆRM

På den nye 10"Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. HD-touchscreen kan du se og tilgå indstillingsparametre og køreinformationer, herunder:
 

 • Energiflow, der viser hybridsystemets drift
 • Elforbrug og brændstofstatistik
 • Placering af ladestationer og rækkevidde ved elektrisk kørselVia navigation. 
 • Opladningskonfiguration
 • Aktivering af e-save funktionen
POWER OF CHOICE
FRIHED TIL AT VÆLGE

3008 SUV giver dig frihed til at vælge mellem forskellige drivlinjer – uden at give afkald på de kvaliteter, du forventer af en Peugeot: Rummelighed, god bagageplads og rendyrket køreglæde.
 

TJENESTER DER GØR DIN HYBRIDKØRSEL ENDNU NEMMERE

Oplev tjenester, der er specielt designet til at lette din kørsel og administrationen af din plug-in hybrid.

Benyt real-time online tjenester, der er personligt tilpasset og synkroniseret med din konto via den gratis MyPeugeot app®Forudsætter adgang til mobilnetværk. :
 

 • Hold øje med bilens status (kørselsdata, lokalisering).
 • Få let og hurtig adgang til assistance.
 • Hold styr på vedligeholdelse og serviceeftersyn på din bil.
 • Styr batteriopladningen og kabinetemperaturenPeugeot 3008 SUV plug-in hybrid.
TEKNOLOGI

INNOVATIVE TEKNOLOGIER

AssistancesystemerStandard eller option afhængig af model.  af nyeste generation øger komforten og sikkerheden, og bringer dig godt på vej mod den selvstyrende bil:

Udvidet skiltegenkendelse, Drive Assist Plus Pack, Aktiv fartpilot med Stop & Go-funktionKun i kombination med EAT8 gearkasse. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , Park Assist, Vejstribealarm med valg af placering på kørebanen og Aktiv blindvinkelsystem.

Disse assistancesystemer er alle designet til at give din komfort og sikkerhed et ekstra løft.

 NIGHT VISION

Om natten registrerer Night Vision-systemetNight Vision fås som option på GT og GT Pack. med infrarødt kamera tilstedeværelsen af fodgængere eller dyr op til 200 m foran bilen, ud over forlygternes rækkevidde, og informerer dig med et advarselssignal.

Det automatiske nødbremsesystem kan også blive aktiveret, hvis der lokaliseres fodgængere eller cyklister i bilens nærhed.

4-HJULSTRÆK

Den kraftfulde plug-in HYBRID4-version med 4-hjulstræk har optimeret vejgreb både på vej og i vanskeligt terræn, ligesom den er udstyret med Hill Assist Descent Control.

KØREINDSTILLINGER

Vores plug-in hybrider giver nye oplevelser og muligheder i forbindelse med daglige kørsel: 
 

GENVINDING AF ENERGI VED BREMSNING

Systemet gør det muligt at genvinde den energi, der udvikles under bremsning og ved deceleration.

”Brake”-funktionen kan aktiveres for at lade køretøjet decelerere uden at trykke på bremsepedalen. Denne funktion fungerer som forstærket motorbremse og kan genoplade batteriet.
LITHIUM-ION BATTERI (240–400 V)

Batteriets rækkevidde i 100% elektrisk tilstand er op til 62 km WLTP for 3008 SUV HYBRID og HYBRID4Rækkevidden i elektrisk tilstand kan variere afhængig af ekstraudstyr, vejr, kørestil mv. 

 • Kapaciteten er 13,2 kWh.
 • Højspændingsbatteriet er placeret under bagsæderne, uden det påvirker rummelighed og bagagevolumen over bagagerumsmåtten.
 • Batteriet er garanteret i 8 år eller 160.000 km for 70 % af dets kapacitet.
 • "e-SAVE"-funktionen giver føreren mulighed for at afsætte en reserve af elektrisk energiReserven kan afsætte strøm til 10 km, 20 km eller hele batteriet. til senere brug, når det måtte ønskes. Denne funktion er særlig nyttig i områder med miljøbegrænset kørsel.
BLACK PACK
BLACK PACK

Peugeot 3008 SUV plug-in hybrid GT Black Pack er til dig, der går efter det ultimative udstyrsniveau og et design, der fremhæver bilens kraftfulde karakter.


Denne specialversion har masser af lækre detaljer i sort krom:
 

 • 19" San Fransisco alufælge, sorte med diamant finish
 • Kølergrill med mørk kromfinish
 • Satin Black aluminium rails og Peugeot-logo
 • Blanksort bagkofangerliste
 • Blanksort frontvinge/nederste kofanger skjold
 • Sort tag og sidespejle

TEKNISK INFORMATION

PLUG-IN HYBRID MOTORER

For en endnu mere kraftfuld køreoplevelse fås 3008 SUV i en HYBRID4 300 e-EAT8 AWD*-version (4-hjulstræk) og HYBRID 225 e-EAT8 FWDForbrugstal, energiklasse og vejl. udsalgspriser er opgivet efter WLTP-forbrug. Grøn ejerafgift er opgivet efter C02. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste. (2-hjulstræk).

Hybridsystemerne består af:
 

 
FORBRÆNDINGSMOTORER

Det brede udvalg af forbrændingsmotorer til 3008 SUV er alle udstyret med Stop&Start.

BenzinmotorerForbrugstal, energiklasse og vejl. udsalgspriser er opgivet efter WLTP-forbrug. Grøn ejerafgift er opgivet efter C02. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste. der kombinerer køreglæde og høj ydeevne:
 

 • PureTech 130 S&S 6-trins manuel
 • PureTech 130 S&S EAT8


DieselmotorerForbrugstal, energiklasse og vejl. udsalgspriser er opgivet efter WLTP-forbrug. Grøn ejerafgift er opgivet efter C02. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste. der kombinerer høj ydeevne med reducerede udslip:
 

 • BlueHDi 130 S&S 6-trins manuel
 • BlueHDi 130 S&S EAT8
 
DIMENSIONER
UDVENDIGE DIMENSIONER
INDVENDIGE DIMENSIONER
 • For (Række 1) 

Albuebredde:  1493 mn
Brysthøjde:  915 mn  

 • Bag (Række 2) 

Albuebredde: 1484 mn
Knæplads:  240 mn

BAGAGERUMSVOLUMEN
3008 SUV byder på rigelig bagageplads, der hurtigt kan øges takket være det nedfældelige bagsæde, som nemt klappes ned med en enkelt bevægelse.
PRISER & BROCHURER
Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot 3008 SUV og 3008 SUV plug-in hybrid.