SKIP TO CONTENT
5008 SUV

PEUGEOT 5008 SUV: Den store SUV med op til 7 modulære sæder

Velkommen til en eksklusiv kombination af dynamisk design, rummelighed og innovation.
Det sportslige look suppleres af skarpe linjer, som giver Peugeot 5008 SUV sin helt egen karakter og fremtoning. Sjældent er så stor en SUV blevet designet så raffineret og harmonisk. Førerpladsen med det unikke Peugeot i-Cockpit® og funktioner i luksusklassen bidrager til din oplevelse af afslappet komfort og rendyrket køreglæde. 
AKTUELLE KAMPAGNER
PEUGEOT 5008
AKTUELLE KAMPAGNER
Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.

DRISTIGT DESIGN

Udvid din opfattelse af design

Peugeot 5008 SUV med 7 sæder kendetegnes af en elegant silhuet, der balancerer sikkert mellem styrke og raffinement.

Fronten med den rammeløse kølergrill og Peugeots karakteristiske lyssignatur er integreret i det skulpturelle design med kofanger, spoiler og luftindtag i sort højglans.

Den dynamiske fremtoning og den høje statur fremhæves af kromlisten, der tegner en linje fra forlygterne til hækspoileren.

De nye 19" San FranciscoKun standard på GT Pack-versionen afhængigt af land. diamantslebne alufælge fuldender det atletiske look.

RAMMELØS KØLERGRILL

Den rammeløse kølergrill med kromfelter præges af Peugeots signaturdesign, der skaber en helstøbt integration med forlygterne.

FORLYGTER

Full LED-forlygter med SDL-funktion* Statisk kurvelys forbedrer overblikket i kurver markant. Standard på GT og GT Pack og option til ACTIVE og ALLURE, afhængigt af land. indrammes af kørelys formet som "lysende hugtænder" med krombelagte spidser.

BAGLYGTER

Bagenden på Peugeot 5008 SUV har en høj og kraftfuld statur, der fremhæves af det tværgående panel i sort højglans, de moderne Full LED-3D lygter med røgfarvet glas og rullende blinklys.

PANORAMASOLTAGOption afhængig af model 

Black Diamond-tagetOption afhængig af model  med tagbøjler i aluminiumOption afhængig af model  understreger bilens robuste og flydende design. Panoramasoltaget spreder lys og velvære i kabinen, og bidrager til oplevelsen af rummelig komfort.

RUMMELIGHED

Selv om Peugeot 5008 SUV er kompakt for sin klasse, har den masser af plads.

Den indvendige indretning er optimeret, så du bydes velkommen af en imponerende rummelighed og et væld af fleksible indretningsmuligheder, lige fra 1 til 7 sæderKabineindretningen kan indrettes efter behov takket være de individuelle, sammenklappelige sæder i række 2 og 3 (sæderne i række 3 kan fjernes helt). .

Der er nem adgang til det store bagagerumStor bagagerumsvolumen på 780 l (VDA 210) og op til 1.940 l (VDA 214). Mulighed for at transportere lange genstande op til 3,2 m takket være forreste passagersædes foldefunktion. , takket være bagklappen med håndfri funktionStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , som du kan åbne og lukke ved at bevæge foden under kofangeren.

OPTIMERET TEKNOLOGI

Forstærk din køreglæde bag rattet i det innovative og ergonomiske Peugeot i-Cockpit®.

Nyd følelsen af det kompakte rat, de syv Toggle vippeknapper,  10" HD touchscreen og 12,3" head up-instrumentgruppe i HD, som kan indstilles og brugertilpasses, så du kan følge de vigtigste køreinformationer uden at tage blikket fra vejen.

KONNEKTIVITET

For at give dig en afslappet køreoplevelse er den brugervenlige 10" HD centrale touchscreen nem at aflæse, ligesom den er responsiv og forbundet med Connected Navigation Pack med stemmegenkendelse, trafik i realtid og risikozoner fra TomTom ServicesTomTom-tjenester gør det muligt i realtid at se vigtige køreinformationer, herunder trafikforhold, tankstationer, parkeringspladser, vejr, lokale søgninger og risikoområder (afhængigt af lokal lovgivning). Abonnement på alle disse tjenester er inkluderet i 3 år og kan derefter forlænges eller fornys online (mod betaling). .

Brug Mirror ScreenStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. Med funktionen Mirror Screen* kan du spejle dine apps op på bilens touchscreen. Mirror Screen-funktionen fungerer via Android Auto (til Android smartphones), Apple CarPlayTM (til iOS smartphones) frem til maj 2021, eller ved hjælp af MirrorLink®-teknologi (til Android-smartphones kompatible med MirrorLink®, og kun i forbindelse med ”Peugeot Connect Radio”-udstyr), forudsat at du har mobilabonnement og internettilslutning. Kun disse godkendte apps fungerer ved stilstand og under kørsel, alt efter relevans. Under kørsel vil visse funktioner i de relevante apps blive deaktiveret. Nogle typer indhold, der kan tilgås gratis fra din smartphone, kræver betalt abonnement på en tilsvarende godkendt Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink® app. Få mere information på Peugeots hjemmeside eller hos din forhandler.. til at spejle dine kompatible apps op på touchscreen, og oplad trådløst din telefonTrådløs opladning efter Qi 1.1-standarden er standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. i midterkonsollen.

Bagtil er der to USB-stikStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. til passagererne.

INNOVATIVT INSTRUMENTPANEL

Dybsort farve og behagelig kontrast giver 12,3” head up instrumentgruppen med brugerdefineret opsætning og parameterindstillinger en fremragende billedkvalitet og læsbarhed af de informationer, du har valgt at se.

BRUGERVENLIG TOUCHSKÆRM

Inden for behagelig rækkevidde giver den nye brugervenlige 10" HD touchscreenStandard eller option afhængig af model  adgang til alle bilens funktioner og tilslutningsmuligheder.

SIDDEKOMFORT

HIMMELSK LYD

FOCAL® Hi-Fi-systemet*Focal® er en af verdens førende producenter af high-fidelity-løsninger. Subwoofer er placeret under passagersædet for ikke at påvirke bagagevolumen. Standard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. byder på suveræn lydkvalitet og musiknydelse. De 10 højttalere prydes af den eksklusive "Bronze Belem"-farve, som fremhæver anlæggets kvalitet og klasse.
Peugeot 5008 SUV er adræt og let at håndtere, og køreglæden får et veloplagt krafttilskud af de både højtydende og økonomiske motorer.
TEKNOLOGI

I SIKKERHEDENS TJENESTE

Under kørslen får du hjælp fra en lang række førerassistancefunktionerStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , herunder automatisk nødbremseRegistrering af fodgængere og cyklister, både dag og nat, med advarsel om kollision. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. af nyeste generation og udvidet skiltegenkendelseRegistrering af skilte, der viser hastighedsbegrænsning og ophør af hastighedsbegrænsning samt stopskilte, indkørsel forbudt, overhaling forbudt, mv. .

For at lette bykørsel og parkering byder 5008 SUV også på manøvre- og parkeringshjælpesystemer*: 360° visuel parkeringshjælp og Park Assist.

GRIP CONTROL

"Advanced Grip Control"Optimeret vejgrebssystem med 4 indstillinger: Normal, Sne, Mudder, Sand. Fås som ekstraudstyr afhængigt af version. udvider din bevægelsesfrihed.

Du kan tilpasse bilens vejgreb til de aktuelle køreforhold, herunder vejret og typen af underlag.

På stejle skråninger hjælper "Hill Assist Descent Control"HADC: Hill Assist Descent Control. Fås som ekstraudstyr afhængigt af version. med at kontrollere bilens hastighed.

NIGHT VISION

Om natten registrerer Night Vision-systemetNight Vision. Option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. med infrarødt kamera tilstedeværelsen af fodgængere eller dyr op til 200 m foran bilen, ud over forlygternes rækkevidde. Et billede vises i det digitale instrumentpanel, og et advarselssignal lyder.

DELVIST SELVSTYRENDE KØRSEL

Med Drive Assist Plus-pakkenKun med EAT8-gearkasse. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.  får du funktioner med delvis selvkørende kørsel. I kombination med Lane Departure Warning SystemSystem, der fastholder den valgte position i vognbanen (til venstre, højre eller i midten af vognbanen). og adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktionSystem, der bruger en radar i midten af forreste kofanger og et kamera øverst i forruden. tilpasses bilens hastighed automatisk til den forankørende bils hastighed, samtidig med at sikkerhedsafstanden overholdes, og bilen holder den ønskede placering i vognbanen.
ONLINE TJENESTER

FÅ FLERE OPLEVELSER MED PEUGEOT

Med et væld af online tjenester er fordelene nærmest uendelige. Se hvordan Peugeot udvider din verden.

MYPEUGEOT® APP

Brug den gratis MyPeugeot®* app og få fordel af individuelt tilpassede tjenester i realtid, synkroniseret med din konto:
 

  • Hold øje med din bils status (kørselsdata, lokalisering).
  • Hurtig og nem adgang til assistance.
  • Hold styr på din bils vedligeholdelse og serviceeftersyn.

PRISER & BROCHURER

Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til vores 7-sæders Peugeot 5008 SUV.