SKIP TO CONTENT
INNOVATIONER OG TEKNOLOGIER

INNOVATIONER OG TEKNOLOGIER

Alle Peugeot innovationer og teknologier

#Unboring TheFuture

Peugeot vil bygge biler til fremtiden, hvor køreglæde, og ikke selvkørende teknologi, er i centrum. Hos Peugeot er fremtiden ikke lys, men varieret og spændende. Vi har kun ét mål med teknologien: at give dig en endnu bedre køreoplevelse. Her præsenterer vi vores vision i form af konceptbilen Peugeot e-Legend og de nye genopladelige hybrider med benzinmotor. #UnboringTheFuture.
PLUG-IN HYBRID TEKNOLOGI

Plug-in hybrid teknologi kombinerer to kilder til motorisering: en elektrisk og en forbrændingsmotor. Plug-in hybridbiler reducerer CO2-emissionerne takket være den 100 % elektriske tilstand og tilbyder op til fire køretilstande samt enkel og hurtig opladning til dine rejser.
ELEKTRISK TEKNOLOGI

Peugeots elektriske motorer tillader nul-emissionskørsel og en maksimal effekt på 100 kW/136 hk. Takket være driften af ​​deres højspændings-lithium-ion-batteri (400V) kan vores elbiler nå en rækkevidde på op til 340 km (WLTP).
PEUGEOT I-COCKPIT®


Peugeot i-Cockpit® fornyer din køreoplevelse. Med sit kompakte rat, head-up display og store berøringsskærm giver denne ergonomiske kørestilling intuitiv adgang til alle betjeningselementer og beriger dine fornemmelser.
KØREERFARING


Ombord på din Peugeot bruger du intuitivt alle de teknologier, der er dedikeret til din køreglæde. Forbedring af dit køretøjs vejgreb og trækkraft, sikring af din sikkerhed på vejen, gør det lettere at starte og manøvrere på en skråning, forenkling af dine parkeringsmanøvrer... Peugeots mange innovationer er til gavn for din oplevelse om bord.
FORBINDELSE

Oplev funktionerne og applikationerne udviklet af Peugeot, perfekt integreret i din køreoplevelse, for mere fornøjelse og sikkerhed ombord. Fokuseret på fritid, information eller sikkerhed tilpasser disse forbundne værktøjer sig til alle dine behov, til stadig mere personlige rejser.
EFFEKTIVITET

Peugeot-køretøjer er udstyret med HYBRID-, HYBRID4-, PureTech- eller BlueHDi-motorer, som tilbyder høj ydeevne og lave emissioner. Opdag også de automatiske gearkasser EAT6Efficient Automatgear 6 , EAT8Efficient Automatgear 8 og e-EAT8Electric Efficient Automatgear 8 designet til at optimere dit forbrug og forbedre din køreoplevelse.