SKIP TO CONTENT
INNOVATIONER OG TEKNOLOGIER
 
 
 
VERDEN ER BEDRE
 
MED ALLURE
 

 

Vores vision for fremtiden er ikke bare elektrisk, den er oplyst. Vores mål: at tilskynde til forandring ved at gøre den uimodståelig. Samtidig med at vi forbliver tro mod de værdier, der har guidet og inspireret vores brand i over to århundreder.

 
 
VERDEN ER BEDRE MED ALLURE
 
Vores vision for fremtiden er ikke bare elektrisk, den er oplyst. Vores mål: at tilskynde til forandring ved at gøre den uimodståelig. Samtidig med at vi forbliver tro mod de værdier, der har guidet og inspireret vores brand i over to århundreder.
VORES 100% ELEKTRISKE FORPLIGTELSE
 
Hos Peugeot omfavner vi fuldt ud elektrisk energi. I 2025 vil alle vores køretøjer være elektrificerede. Vores mål er klart: at gøre Peugeot til det førende europæiske elektriske mærke inden 2030. For os betyder elektricitet og miljøansvarlighed endnu mere spænding.
 
 
TRÆD IND I EN VERDEN AF
 
EFFEKTIVITET

 

Hos Peugeot har vi sat os for at opnå CO2-neutralitet inden 2038. For at opnå dette har vi udviklet en række innovative og miljøansvarlige elektrificerede drivlinjer, herunder el-, hybrid- og brintmodeller.

 
TRÆD IND I EN VERDEN AF EFFEKTIVITET

 

Hos Peugeot har vi sat os for at opnå CO2-neutralitet inden 2038. For at opnå dette har vi udviklet en række innovative og miljøansvarlige elektrificerede drivlinjer, herunder el-, hybrid- og brintmodeller.

 

ELEKTRISK

 

Med bemærkelsesværdig effektivitet, nul C02-emissioner og lave vedligeholdelsesomkostninger lover vores elektriske Peugeot-serie en fantastisk køreoplevelse.

PLUG-IN HYBRID

 

Hvis du vælger en plug-in-hybrid, får du det bedste fra begge verdener. I byen kan du køre 100 % elektrisk. Og på længere ture har du stadig forbrændingsmotorens rækkevidde.

 

HYBRID

 

Med et batteri, der oplades under kørslen, giver denne teknologi ekstra drejningsmoment i den lave ende. I byen giver den mulighed for at reducere brændstofforbruget med op til 30 %, og 50 % af tiden kan tilbringes i nul-emissionstilstand.

HYDROGEN

 

Brintbrændselsceller producerer kun vand og giver en større rækkevidde end elektriske batterier. Som bevis på sit engagement i mere miljøansvarlig mobilitet har PEUGEOT tilbudt en brintdrevet varevogn i produktion siden 2021.

 
TO INNOVATIVE ARKITEKTURER
 
 
 
TO INNOVATIVE ARKITEKTURER

 

 

 

EMP2 (i) Efficient modular platform 2: Efficient Modular Platform 2 bruges til PEUGEOT 308, 308 SW, 408, 3008, 5008, 508, 508 SW, e-rifter, e-Traveller, Partner og Expert-modellerne  OG CMP/e-CMP (i) Common Modular Platform: Common modular platform bruges til PEUGEOT 208/e-208 and 2008/e-2008 modellerne  PLATFORME

Disse to platforme, der er kernen i designet og fremstillingen af vores modeller, giver:

 • Modulær arkitektur med hensyn til dimensioner (hatchback, SW, SUV og erhvervskøretøjer)
 • En række forskellige drivlinjer (elektrisk, plug-in hybrid, hybrid, 3- eller 4-cylindret, 4-hjulstræk)
 • En reduktion i køretøjets masse og lavere C02-emissioner
 • Innovative valg for at optimere køreglæde, komfort og sikkerhed
 • Større+ stilfrihed (store hjul, forskellige akselafstande osv.) til alle karrosseristilarter (i) hatchback, SW, SUV og erhverv 
 
ON-BOARD INNOVATION
 
 
ON-BOARD INNOVATION

 

 

 

PEUGEOT i-COCKPIT®

 

PEUGEOT i-Cockpit® frisker din køreoplevelse op. Med sit kompakte rat, head-up-display og store touchscreen tilbyder dette cockpit forbedret ergonomi, design og teknologi om bord.

i-TOGGLES

 

De fuldt konfigurerbare PEUGEOT i-Toggles giver dig hurtig og intuitiv adgang til vigtige funktioner i hverdagen. Indstil og gem dine egne præferencer for display, tema og indstillinger.

KØREASSISTANCE SYSTEMER

 

Peugeot har udviklet adskillige teknologier, der hjælper dig med at køre og sikrer din sikkerhed:

 • Semi-autonom kørsel med Drive Assist+ Pack.
 • Parkeringshjælp med 360° udsyn.
 • Blind spot monitoring.
 • Night Vision System.

 STOP & START

 

Kombiner miljøvenlig ydeevne med køreglæde med Stop & Start-funktionen. Stop & Start-funktionen er ideel til bykørsel og slukker automatisk for motoren, når bilen holder stille, og starter den igen med det samme, når kørslen fortsætter.

CONNECTED SERVICES

 

De opkoblede tjenester, der er tilgængelige direkte på skærmen i din bil og på din smartphone, bidrager til din sikkerhed. De giver dig mulighed for at optimere dine ture og fjernstyre din bil via din smartphone.

 
 
FORPLIGTELSE FOR I DAG OG I MORGEN
 
Peugeots mål er ikke kun at overholde miljøstandarder, men også at være førende inden for bæredygtig mobilitet.
FORPLIGTELSE FOR I DAG OG I MORGEN

 

Peugeots mål er ikke kun at overholde miljøstandarder, men også at være førende inden for bæredygtig mobilitet.

CO2-FRI MÅLSÆTNING

 

Peugeot accelererer sin energiomstilling og har forpligtet sig til at:

 • Halvere sin CO2-udledning inden 2030.
 • Opnå et netto CO2-fodaftryk på nul inden 2038.

 

GENBRUG AF BATTERIER

 

Peugeot har forpligtet sig til at tilbyde en række 100% elektriske modeller inden 2025.

I en cirkulær økonomisk tilgang er mærket ved at udvikle en bæredygtig forretningsmodel for de elektriske batterier, der er monteret i deres sortiment.

De kan repareres, genfremstilles eller genbruges uden for bilen for at forlænge deres levetid så meget som muligt.

Batterier, der ikke længere kan repareres eller genbruges til andre formål, genanvendes til at lave nye.

FORBRUG OG UDLEDNING VED BRUG (i) Udledning af kvælstofoxid (NOx) og partikler (PM) 

 

For at kunne tilbyde bedre information til sine kunder tilbyder Peugeot, et mærke i Stellantis-gruppen, adgang til en måling baseret på en protokol til måling af forbrug og emissioner i virkelige situationer (i) Denne protokol planlægger at måle det faktiske brændstofforbrug og emissioner fra køretøjer i trafikken over en 92,3 km lang rute, der kombinerer by, landevej og motorvej. De målte køretøjer kører på åbne veje under normale trafikforhold og transporterer passagerer og bagage. Der bruges også aircondition eller varme. Vejene har stigninger, der er repræsentative for brugsforholdene*. * De rapporterede tal, som skal skelnes fra EU-typegodkendelsesforbruget (de eneste officielle værdier), afhænger af disse antagelser og betingelser og af en protokol, der ikke er harmoniseret inden for EU. De har derfor ikke generel værdi og gives kun til orientering. Måleprotokollen er tilgængelig på Stellantis Groups hjemmeside, www.stellantis.com. Ved sammenligning af brændstofforbrug eller CO2-emissionsværdier for en ny personbil baseret på en harmoniseret EU-testprotokol, bør de officielle brændstofforbrug eller CO2-emissionsværdier anvendes. For mere information, besøg venligst http://www.carlabelling.ademe.fr/.  , fastlagt sammen med den ikke-statslige organisation Transport & Environment  (i) Transport & Environment: Europæisk miljøorganisation med speciale i implementering af bæredygtig transportpolitik  og sammenslutningen France Nature Environnement (i) France Nature Environnement: Fransk sammenslutning af foreninger til beskyttelse af natur og miljø.  . Peugeot, et mærke i Stellantis-gruppen, er således forpligtet til at give sine kunder gennemsigtighed.

 
 
EN KONKRET VISION FOR FREMTIDEN
 
 
EN KONKRET VISION FOR FREMTIDEN

 

 

 

PEUGEOT Inception Concept er den perfekte legemliggørelse af vores vision og brandværdier og er en forløber for den næste generation af elektriske køretøjer.