SKIP TO CONTENT
GODT AT VIDE OM PEUGEOT PRIVATLEASING

 

 

 

 

 

 

 

OM PEUGEOT PRIVATLEASING

GODT AT VIDE OM PEUGEOT PRIVATLEASING

Privatleasing er en god løsning for dig, der kender din økonomi i leasingperioden, kører under 25.000 kilometer om året og gerne vil udskifte eller skille dig af med bilen hvert år eller hvert  3. år.

 

Læs hvorfor og bliv klogere på, hvordan du privatleaser. 

 

Vi står for garanti og service på bilen

Der kan være mange bekymringer forbundet med et bilkøb, hvilket kan afholde en fra at købe en ny bil. For eksempel kan et servicebesøg blive dyrere, end du lige havde regnet med. En af de mange fordele ved at lease er, at du kan undgå disse bekymringer. Hos Peugeot står vi for al garanti og service på bilen. Og når den skal til service, får du stillet en lånebil til rådighed. Du skal blot henvende dig til et autoriseret Peugeot-værksted.

 

Du kan nemt udskifte din bil

Udover budgetsikkerhed og tryghed sikrer leasing dig også øget fleksibilitet. En anden fordel ved at lease en bil er nemlig, at du har friheden til at udskifte den hvert år eller hvert 3. år. Det kan være, at dit kørselsbehov ændrer sig, eller du ønsker at prøve en ny model. Så privatleaser du, binder du dig ikke, men kan løbende vælge bil efter din hverdag.

 

Hvad er bindingsperioden?

Bindingsperioden for privatleasing ligger typisk imellem 12 eller 36 måneder. Det betyder, at du kan skifte bil eller skille dig af med bilen hvert år eller hvert 3. år. Det er særligt en fordel, hvis dit kørselsbehov jævnligt ændrer sig, eller du ønsker at køre nyere biler oftere og eventuelt ønsker at afprøve lidt forskellige bilmodeller.

Ønsker du at udskifte bilen hvert år eller hvert 3. år er privatleasing særligt relevant for dig. For værditabet på en ny, købt bil er ofte større end udgifterne til privatleasing. Og har du ikke har brug for bilen længere, skal du hverken bruge tid på at få den solgt eller være bekymret for et værditab. Efter leasingperioden afleverer du blot bilen retur til din nærmeste Peugeot-forhandler.

 

Du skal kende dit kørselsbehov

Der er mange fordele ved at lease. Men det er vigtigt, at du kender dine kørselsbehov. Når du beslutter dig for at lease en bil, skal du nemlig fastsætte, hvor mange kilometer, du forventer at køre om året. Du kan vælge mellem 10.000-25.000 kilometer om året. Overskrider du det kilometerantal, der står i den indgåede aftale, kommer du til at betale ekstra for det overkørte antal. Prisen pr. overkørte kilometer varierer alt efter bilmodel. Hvis du ønsker at vide mere, kan du kontakte vores en af vores leasingrådgivere her.

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er Privatleasing?

 

I stedet for at købe en bil ved at låne penge i banken eller bruge af opsparingen, er der et finansieringsselskab, der køber bilen og lejer den til dig for en månedlig ydelse. I den månedlige ydelse er service, reparation og garanti inkluderet, og på den måde er du sikker på at undgå ekstra omkostninger. Hos Peugeot er det Jyske Finans eller Drivalia, som står bag finansieringen af leasingbilerne.

 

Hvordan fungerer privatleasing?

Du vælger den bil, du ønsker at lease, fastsætter dit årlige kørselsforbrug og betaler én mindre udbetaling. Dernæst betaler du en fast månedlig ydelse for bilen, mens den er din. Når leasingperioden er ovre, afleverer du blot bilen i henhold til aftalt tilbageveringssted. Dermed undgår du et eventuelt værditab samt besværet med at sælge en brugt bil. Du kan se vores attraktive leasingmuligheder her. Og via din Peugeot-forhandler, kan du tegne leasingaftalen, på den bil, du ønsker.  Du kan også bestille din leasingaftale online her. Vælg bilmodel, justér aftalen, så den matcher dit behov og klik ”Bestil online”. Så kan du få glæde af vores tilbud med det samme.

 

Hvad er bindingsperioden?

Bindingsperioden for privatleasing ligger typisk imellem 12 eller 36 måneder. Det betyder, at du kan skifte bil eller skille dig af med bilen hvert år eller hvert 3. år. Det er særligt en fordel, hvis dit kørselsbehov jævnligt ændrer sig, eller du ønsker at køre nyere biler oftere og eventuelt ønsker at afprøve lidt forskellige bilmodeller.

 

Hvordan kommer jeg i gang med Peugeot Privatleasing?

Du kan let bestille den bil, du ønsker at lease online her . Vælg blot din ønskede bilmodel, farve, udbetaling samt kilometerpakke og fortsæt ved at klikke ”Bestil online”. Så kontakter vi dig angående din kontrakt. Først når du har underskrevet kontrakten, trækker vi pengene for udbetalingen. Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge din lokale forhandler og høre nærmere om Peugeot Privatleasing.

 

Hvem må køre bilen?

Det vil stå i din leasingkontrakt, men det vil typisk være nærmeste familie og venner.

 

Hvor mange kilometer kan jeg køre?

Du kan tilpasse kilometerantallet, så det passer til dine behov. Du kan vælge mellem 10.000-25.000 km årligt. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd ved, hvor mange kilometer du kører årligt, for overstiger du det aftalte antal, skal du betale for de overkørte kilometer. Kan du på forhånd se, at du kommer til at køre mere, kan du justere aftalen sammen med Peugeot-forhandleren, så du får ekstra kilometer med i din pakke. Det kan betale sig at være på forkant.

 

Hvad koster overkørte kilometer?

Hvis du kører længere end det aftalte kilometerantal i din leasingkontrakt, koster det ekstra for de overkørte kilometer. Prisen for overkørte kilometer er forskellig fra bil til bil, men vil typisk koste ca. 1. kr. pr. kilometer.

 

Hvordan foregår afleveringen af bilen?

Når din leasingperiode er slut, afleverer du bilen hos den aftalte modtager, det kan f.eks. være hos FDM. Her vil bilen blive tjekket af FDM, som er en uvildig 3. part. På den måde kan du være tryg ved, at tilbageleveringen foregår neutralt og fair.

 

Hvad er fordelene ved at lease?

En af de mange fordele ved at lease en bil er, at du undgår uventede udgifter og evt. værditab. Vi står nemlig for garanti og al service på bilen, og du får også en lånebil stillet til rådighed, hvis du skal undvære din bil i den forbindelse. Du skal blot henvende dig til et autoriseret Peugeot-værksted. Herudover giver leasing dig også øget fleksibilitet. Du har friheden til at udskifte bil hvert år eller hvert 3. år. Det kan være, at dit behov ændrer sig, eller du ønsker at prøve en ny model. Når du leaser, binder du dig altså ikke i mange år frem, men kan løbende tilpasse dig dit kørselsbehov og din hverdag.

 

Hvad er ulemperne ved at lease?

Det kan være mindre hensigtsmæssigt for dig at lease, hvis du ikke har en ide om dit årlige kilometerbehov. For når du tegner en leasingaftale, skal du vælge det antal kilometer, der skal være inkluderet – fra 10.000-25.000 km. Og overskrider du antallet, vil du skulle betale ekstra for de overkørte kilometer. Ud over justering af kilometerantal, er det ikke muligt at foretage ændringer i aftalen.

 

Skal jeg lease eller købe?

Hvad der bedst kan betale sig for dig, afhænger af dine behov og præferencer. Leder du efter en kortsigtet løsning, vil leasing ofte være det rette for dig, men er du ude efter en langsigtet løsning, kan det muligvis godt betale sig for dig at købe.

 

Hvad er Bilabonnement?

Du kan abonnere på din Peugeot via vores samarbejdspartner Bilabonnement. Bilabonnement fungerer i høj grad på samme måde som privatleasing. Du får de samme fordele - plus lidt flere, for Bilabonnement giver dig mulighed for at få endnu mere fleksibilitet og overblik. Her kan du vælge en bindingsperiode på helt ned til 3 måneder – og derudover har du kun én pris at forholde dig til, foruden udgifter til brændstof. Din månedlige ydelse er nemlig inklusiv al service, forsikring og grøn ejerafgift. Og så er der typisk ingen udbetaling. Derfor er bil på abonnement både let og meget overskueligt. Så har du kun brug for en bil i nogle få måneder eller 1-2 år, kan det altså give god mening at abonnere på din bil. Det samme gælder, hvis du ønsker at samle dine biludgifter i én løsning. Du kan læse mere hos Bilabonnement.dk. Hvis du har spørgsmål til Bilabonnement, skal du kontakte Bilabonnements kundeservice her.

ER DU KLAR TIL AT PRIVATLEASE?
 
 
FANDT DU IKKE SVARET PÅ DIT SPØRGSMÅL?
Du er meget velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen på linked nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.