SKIP TO CONTENT

 
Peugeot Power Collection

Kom til Åbent Hus på modeller med teknologi, design og kvalitet i særklasse - i weekenden fra kl. 11-16

 
208 VISION PACK

PureTech 75

 

184.990 kr.

 

Vision Pack har en 7” touchskærm med Apple Carplay og Android Auto, hvor du har navigation, kan tage opkald og svare på beskeder, imens du har hænderne på rattet. Med det intuitive Peugeot i-Cockpit er touchskærmen placeret centralt, og du får gavn af et forhøjet instrumentpanel samt et kompakt multifunktionslæderrat, hvor du har alle de vigtigste funktioner lige ved hånden.

Vejbaneassistenten og skiltegenkendelsen assisterer din kørsel, og med lyssensoren slipper du for at blænde lygterne op og ned. Parkér desuden ubesværet med både 180° bakkamera og parkeringssensor bagpå.  

 

19,2 km/l. CO2 118 g/km. (Jf. WLTP). Bilen er vist med 16” aluminiumsfælge SOHO som ekstraudstyr. Halvårlig grøn ejerafgift 600 kr. Prisen er ekskl. metallak og gælder kun lagerbiler. Prisen gælder et stærkt begrænset antal, kun så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.
Skræddersy din bil så den passer til dine behov
VIL DU FINANSIERE DIN NYE PEUGEOT?
Der er mange fordele ved at lade din forhandler finansiere din nye Peugeot. Blandt andet er renten lige nu på kun 1,99%, og afdragene kan fordeles over 96 måneder.

Finansiering af 208 Vision Pack

Mdl. ydelse: 1.959 kr.

Løbetid: 96 mdr.

 

 

Finansiering via FCA Capital Danmark af Peugeot 208 Vision Pack. Løbetid 96 måneder. Variabel debitorrente 1,99 %. ÅOP 6,53%. Kontantpris 184.990 kr. Udbetaling 36.998 kr. Månedlig ydelse 1.959 kr. Samlede kreditbeløb 166.737 kr. Samlede kreditomkostninger 41.109 kr. Samlet tilbagebetaling 187.851 kr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Tilbuddet gælder til den 30 marts 2023.. Priser er inkl. lev. omk., men ekskl. metallak, grøn afgift, forsikring og ekstraudstyr. 

Skræddersy din bil så den passer til dine behov

 

208 VISION SPORT

PureTech 100

 

199.990 kr.

 

Få en mere kraftfuld køreoplevelse med Vision Sport. Modellen har 100 HK og oveni Vision Pack-udstyret, får du bl.a. Open & Go nøglefri adgang. Med et let tryk på bilhåndtaget låser bilen op samt i igen, afhængig af om nøglen er i nærheden, så du ikke behøver at have nøglen op af lommen eller bekymre dig om hvorvidt du glemte at låse bilen.

Regnsensoren aktiverer vinduesviskerne i passende hastighed, når de første regndråber falder, så du ikke skal bekymre dig om at slå den til og fra eller justere hastighed. Det automatiske klimaanlæg øger desuden din komfort ved at holde din foretrukne temperatur konstant.
 

19,6 km/l. CO2 115 g/km. (Jf. WLTP). Halvårlig grøn ejerafgift 550 kr. Prisen er ekskl. metallak og gælder kun så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.
Skræddersy din bil så den passer til dine behov
VIL DU FINANSIERE DIN NYE PEUGEOT?
Der er mange fordele ved at lade din forhandler finansiere din nye Peugeot. Blandt andet er renten lige nu på kun 1,99%, og afdragene kan fordeles over 96 måneder.

 

 

Finansiering af 208 Vision Sport

Mdl. ydelse: 2.095 kr.

Løbetid: 96 mdr.

 

 

Finansiering via FCA Capital Danmark af Peugeot 208 Vision Sport PT 100 . Løbetid 96 måneder. Variabel debitorrente 1,99 %. ÅOP 6,21 %. Kontantpris 199.990 kr. Udbetaling 39.998 kr. Månedlig ydelse 2.095 kr. Samlede kreditbeløb 178.837 kr. Samlede kreditomkostninger 42.202 kr. Samlet tilbagebetaling 200.944 kr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Tilbuddet gælder til den 30 marts 2023.. Priser er inkl. lev. omk., men ekskl. metallak, grøn afgift, forsikring og ekstraudstyr. 

Skræddersy din bil så den passer til dine behov
NYHED! RESERVÉR DIN BIL ONLINE
Nu kan du reservere din Peugeot i vores helt nye online-shop WISMO.

Sammenlign modeller

 
 
 
SKRÆDDERSY DIN BIL OG BEREGN DIT BILLÅN


Byg din bil, så den passer til dine behov; Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.

 

 

 

 

PRIVATLEASING
Privatleas 208 med en attraktiv månedlig ydelse.
 
 
GODE BYTTEPRISER PÅ BRUGTE BILER
Har du tanker om at skifte bil, så er der en ekstra god grund til at besøge Peugeot. Vi søger velholdte, brugte biler og giver gode priser lige nu. Prøvekør en ny Peugeot, så kigger vi på din nuværende bil imens, og er klar med en god byttepris, når du er tilbage. Alternativt kan du prøve vores online beregner herunder.

 

 

 

PRÆSENTATION AF PEUGEOT 208

Videoen er en generel præsentation af 208 og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.
 
 
SHOWROOM
Oplev en af klassens mest købte modeller, Peugeot 208: Lige fra designet og de mange teknologiske features
- til udstyrsniveauer og de højtydende motorer.
 
 
TILBEHØR
 

 

TILBEHØR

 

Startpakke Plus

 

 

CITROËN C4 STARTPAKKE PLUS

  • Måttesæt i nålefilt
  • Sikkerhedspakke
  • Bagagerumsbakke
  • Citroën elektronisk p-skive
  • Stænklapper, for og bag
  • Indstigningslister i alu
  • Beskyttelsesfolie læssekant

 

KUN 4.990,- 

 

Inkl. moms og montering. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider.

 

>> Se Startpakke Plus med træk her

 
ANDRE RELEVANTE MODELLER

 

PEUGEOT E-208

Drømmer du om en elektrisk udgave? Det futuristiske, stramme design og de bløde kurver og detaljer er uforandrede. Det samme er sikkerheden, kvaliteten og den lækre finish. Alligevel er bilen helt ny. Peugeot e-208 er den 100% elektriske version af den velkendte Peugeot 208.

 

 

PEUGEOT e-2008

Vil du have mere plads? Så er vores kompakte SUV Peugeot e-2008 måske noget for dig. Peugeot e-2008 er en høj og praktisk bil, der lokker med gode ind- og udstigningsforhold samtidig med, at den er nem at manøvrere og parkere på grund af sin kompakte størrelse.