SKIP TO CONTENT
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Tilpas din 508 Peugeot Sport Engineered

Tilpas din 508 Peugeot Sport Engineered

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Den sportslige plug-in hybrid sedan

Velkommen til en ny æra af Neo-Performance fra Peugeot.

Oplev den unikke kombination af stilsikker æstetik, høj ydelse og lav CO₂-udledning i Peugeot Sport Engineered programmet.

EN HELSTØBT OPLEVELSE

508 Peugeot Sport Engineered taler sig helt eget formsprog med tydelige signaler om køreglæde og sportslige præstationer.

 

FØRERPLADSEN

NYT NIVEAU FOR KØREOPLEVELSER 

Bag rattet i Peugeot i-Cockpit® styrkes din køreglæde yderligere.

 

Oplev fornøjelsen ved det kompakte og manøvredygtige rat. Kør uden at tage blikket fra vejen takket være den tydelige head-up instrumentgruppe, som viser alle vigtige informationer i synsfeltet.

FORKÆL DINE SANSER
Alle interiørdetaljer, herunder instrumentpanel, gulvmåtter, armlæn og indstigningslister, signalerer den sportslige identitet, der kendetegner Peugeot Sport Engineered.
KONNEKTIVITET

Brug Mirror Screen* til at spejle dine kompatible apps op på den 10” kapacitive touchscreen, og oplad trådløst din telefon** under midterkonsollen.

Kør roligt afsted med hjælp fra online tjenesten Navigation Pack med stemmegenkendelse, trafikmeldinger i realtid og risikozoner fra TomTom Services***.

** Trådløs opladning af enheder, der er kompatible efter Qi 1.1-standarden.

*** TomTom-tjenester gør det muligt i realtid at se vigtige køreinformationer, herunder trafikmeldinger, tankstationer, parkeringspladser, vejr, lokale søgninger og risikozoner (afhængigt af lokal lovgivning). Abonnement på alle disse tjenester er inkluderet i 3 år og kan derefter forlænges eller fornys online (mod betaling).

 

 

 

BEHAGELIG BRUGERFLADE

Takket være Peugeot i-Cockpit® førerpladsens indretning og betjening, kan du køre og kommunikere uden at fjerne fokus fra vejen.

 

Grafikken er unik for Peugeot Sport Engineered, og både 12,3” og den 10” kapacitive HD touchscreen kan tilpasses, så motorens omdrejningstal eller energiflow vises.

FOCAL® PREMIUM Hi-Fi SOUND SYSTEM

Nyd den krystalklare lyd fra det suveræne FOCAL audiosystem*

 

Audiosystemet sikrer en ren og detaljeret musikoplevelse. De 10 højttalere, bestående af 1 centerhøjttaler, 4 diskanter, 4 bas og 1 subwoofer, er fordelt rundt om i kabinen og skaber en rig og dynamisk lyd, der løfter de konventionelle grænser for HiFi-anlæg i biler.

KOMFORTABLE SÆDER

Nyd komforten og de eksklusive materialer, når du sidder bekvemt i sæderne med elektrisk justering af ”comfort-fit" støtte samt varme- og massagefunktion.

Sædebetrækket er en unik kombination af Alcantara®, nappalæder og stof, suppleret af elegante kontrastsyninger.

SPORTSRAT

Glæd dig til følelsen af det kompakte rat med perforeret kernelæder og Kryptonite dobbeltsyninger. Indtrykket fuldendes af indlæg i sort højglans med den stolte Peugeot-signatur: De tre løvekløer.
TEKNOLOGI

PEUGEOT SPORT INSIDE

For at tilbyde dig sportslig køreglæde af højeste kaliber er den samlede hybridekspertise fra PEUGEOT SPORTI mere end 10 år har PEUGEOT SPORT løbende optimeret anvendelsen af hybridteknologi i motorsport og på landevejen. Efter projekterne 908 HY, 908 HYbrid4, 308 RHybrid og 208 FE er Peugeots Neo-Performance nu blevet tilgængelig for alle takket være 508 Peugeot Sport Engineered, som fra 2022 vil blive understøttet af et nyt WEC Endurance-program. * indbygget i 508 Peugeot Sport Engineered. Resultatet er en uovertruffen køreoplevelse præget af veloplagte præstationer. Hertil kommer den nyeste generation af førerassistance systemer fra Peugeot, som løfter bilen op i en klasse helt for sig selv.

PEUGEOT SPORT EKSPERTISE

Den nye Peugeot Sport Engineered er en sjælden kombination af sportslig kørsel og lav udledning med en ny type af ydeevne kaldet: Neo Performance.

Med de atletiske EXXAR 20” alufælge, et sportsligt chassis med tilpasset affjedring, kraftige bremser og særlige indstillinger til optimering af ydelser i både forbrændingsmotor og elmotorer, er 508 Peugeot Sport Engineered plug-in hybrid en rendyrket køreoplevelse.

KØR NEO-PERFORMANCE

Glæd dig til kraftfulde præstationer*Data er målt med kun 1 chauffør ombord.  * bag rattet i 508 Peugeot Sport Engineered:

   - 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder

   - Acceleration fra 80 til 120 km/t på 3,0 sekunder

   - Fra stilstand til 1000 meter på 24,8 sekunder

   - Maksimal hastighed begrænset til 250 km/t på offentlig vej

 

508 Peugeot Sport Engineered byder på en samlet systemydelse på 360 hk og et maksimalt drejningsmoment på 520 Nm.

NIGHT VISION

For at optimere sikkerheden ved kørsel i mørke eller ved dårlig sigtbarhed, registrerer et infrarødt kamera fodgængere og dyr foran bilen. Billedet vises i dit synsfelt i instrumentgruppen, og der lyder et advarselssignal.

DRIVE ASSIST PLUS

Velkommen i den delvist selvkørende bil.

DRIVE ASSIST PLUS tilpasser automatisk hastigheden til den forankørende bil for at opretholde en konstant afstand. 

Systemet hjælper også med at holde den placering i vognbanen, som føreren har valgt.

HØJ EFFEKTIVITET

Oplev hybridbilens fleksibilitet og effektivitet samt en rækkevidde på op til 45 km ved elektrisk kørsel (WLTP*).

 

Glæd dig til en samlet systemydelse på 360 hk fra de to elmotorer og forbrændingsmotoren samt den kraftfulde kombination af to motortyper og firehjulstræk. 508 Peugeot Sport Engineered har et drejningsmoment på hele 520 Nm, som giver bilen overlegen trækkraft og imponerende acceleration. 

 

* Forbrugstal, energiklasse og vejl. udsalgspriser er opgivet efter WLTP-forbrug. Grøn ejerafgift er opgivet efter C02. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste. 

OPTIMER DIN RÆKKEVIDDE

  • Vælg mellem 5 køreindstillinger (4 hybrid* og 1 elektrisk) ud fra det aktuelle behov:
  • - I Electric kan du køre frit omkring i byen – også i miljøzoner – takket være det optimerede batteri, som gør det muligt at køre op til 140 km/t og med en elektrisk rækkevidde på op til 51 km.
  • - I 4 WD giver firehjulstræk ekstra vejgreb og sikkerhed i glat føre eller på ikke asfalteret vej.
  • - I Sport tilføres maksimal ydelse fra både forbrændingsmotor og elmotorer, så du får lynhurtig respons og kraftfulde præstationer.
  • - I Hybrid veksles mellem elmotor og forbrændingsmotor for at minimere energiforbruget.
  • - I Comfort svarer kørslen til Hybrid-indstilling, men affjedringen er gjort mere fleksibel med henblik på en mere varieret og alsidig kørsel.

ØG RÆKKEVIDDEN NÅR DU BREMSER

Det højeffektive, regenerative i-BOOSTER bremsesystem gør det muligt at genvinde energi under bremsning og deceleration, når foden løftes fra speederen. Herved oplades drivbatteriet, og rækkevidden øges.

i-BOOSTER-systemet, som er udviklet til hybridbiler, er blevet optimeret af PEUGEOT SPORT. Resultatet er en forbedret bremseevne takket være 4 kraftige bremsekalibre monteret på skiver med en diameter på 380 mm.

OPLADNING HJEMME ELLER PÅ JOBBET

Du kan oplade drivbatteriet i 508 Peugeot Sport Engineered hurtigt og sikkert med en ladeboks. Opladning via Wallbox (min. 3,7 kW / 1 fase) tager cirka 4 timer.
PRISER & BROCHURER

 

 

Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot 508 Peugeot Sport Engineered.
PEUGEOT SPORT ENGINEERED EXPERTISE CENTERS
Book en aftale i et af vores dedikerede centre, hvor eksperter vil byde dig velkommen til en exceptionel oplevelse bag rattet af den nye 508 Peugeot Sport Engineered plug-in hybrid sedan.