SKIP TO CONTENT
508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED

508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED, PLUG-IN HYBRID STATIONCAR FRA PEUGEOT

Peugeot Sport Engineered-serien står for dynamiske præstationer med lavt udslip, kendt som Neo-Performance by Peugeot.

Glæd dig til en unik kombination af kraftfuld hybridteknologi og sportslig elegance. Og nyd den elektrificerede køreglæde bag rattet i 508 SW Peugeot Sport Engineered.

EN HELSTØBT OPLEVELSE

Nyd de skarpe linjer og dynamiske former, der giver 508 SW Peugeot Sport Engineered plug-in hybrid stationcar så stærk en fremtoning.

Den ikoniske sorte kølergrill, den lave sædeplacering og de brede sider vidner om det sportslige DNA, der kendetegner 508 SW Peugeot Sport Engineered.

FØRERPLADSEN

KUNSTEN AT KØRE MED STIL

Bag rattet i Peugeot i-Cockpit® styrkes din køreglæde yderligere.

Oplev fornøjelsen ved det kompakte og manøvredygtige rat. Kør uden at tage blikket fra vejen takket være head-up instrumentgruppen med alle vigtige informationer i synsfeltet.

Interiørdetaljer som f.eks. instrumentpanel, gulvmåtter, armlæn og indstigningslister med logo formidler det sportslige DNA, der kendetegner Peugeot Sport Engineered. Stilen fuldendes af velvalgte strejf med specialfarven, Kryptonite.

BEHAGELIG BRUGERFLADE

Du kan køre med fuldt fokus på vejen takket være de perfekt placerede instrumenter og betjeningsfunktioner:

- 12,3” head-up display

- 10” HD kapacitiv touchscreen

Grafikken er unik for Peugeot Sport Engineered, og begge skærme kan tilpasses, så motorens omdrejningstal og energiflow vises, så du har godt overblik over hybridsystemets funktion.

FOCAL® PREMIUM Hi-Fi SOUND SYSTEM

Nyd den krystalklare lyd fra det suveræne FOCAL audiosystemFocal® er en af verdens førende producenter af high-fidelity-løsninger. *

Audiosystemet sikrer en ren og detaljeret musikoplevelse. 10 højttalere, nemlig 1 centerhøjttaler, 4 diskanthøjttalere, 4 mellemtonehøjttalere og 1 subwooferDiskanthøjttaler, bashøjttaler, subwoofer: Højttalere der gengiver de højeste, mellemste og laveste frekvenser af lydspektret. **, er fordelt rundt om i kabinen og skaber en rig og dynamisk lyd, der løfter de konventionelle grænser for HiFi-anlæg i biler.

KOMFORTABLE SÆDER

Nyd komforten og de eksklusive materialer, når du sidder bekvemt i sædet med elektrisk justering af den ergonomiske "comfort-fit" støtte samt varme- og massagefunktion.

Sædebetrækket er en unik kombination af Alcantara®, nappalæder og stof suppleret af elegante kontrastsyninger.

SPORTSRAT

Glæd dig til følelsen af det kompakte rat med perforeret kernelæder og ”Kryptonite” dobbeltsyninger. Indtrykket fuldendes af indlæg i sort højglans med den stolte Peugeot-signatur: De tre løvekløer.
TEKNOLOGI

PEUGEOT SPORT INSIDE

For at give dig sportslig køreglæde af højeste kaliber er den samlede hybridekspertise fra PEUGEOT SPORT*I mere end 10 år har PEUGEOT SPORT løbende optimeret anvendelsen af hybridteknologi i motorsport og på landevejen. Efter projekterne 908 HY, 908 HYbrid4, 308 RHybrid og 208 FE er Peugeots Neo-Performance nu blevet tilgængelig for alle takket være 508 SW Peugeot Sport Engineered, som fra 2022 vil blive understøttet af et nyt WEC Endurance-program. * indbygget i 508 SW Peugeot Sport Engineered. Resultatet er en uovertruffen køreoplevelse præget af veloplagte præstationer. Hertil kommer den nyeste generation af førerassistance systemer fra Peugeot, som løfter bilen op i en klasse for sig selv.

PEUGEOT SPORT EKSPERTISE

Den nye 508 SW Peugeot Sport Engineered er den perfekte kombination af sportslig kørsel og lav udledning, kaldet Neo-Performance.

Med de atletiske EXXAR 20” alufælge, et sportsligt chassis med tilpasset affjedring, kraftige bremser og særlige indstillinger til optimering af ydelser i både forbrændingsmotor og elmotorer, er 508 Peugeot Sport Engineered plug-in hybrid en køreoplevelse af sportlig karat.

KØR NEO-PERFORMANCE

Glæd dig til kraftfulde præstationer*Data er målt med kun 1 chauffør ombord. * bag rattet i 508 SW Peugeot Sport Engineered:

   - 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder

   - Acceleration fra 80 til 120 km/t på 3,0 sekunder

   - Fra stilstand til 1000 meter på 24,8 sekunder

   - Maksimal hastighed begrænset til 250 km/t på offentlig vej

508 SW Peugeot Sport Engineered byder på en samlet systemydelse på 360 hk og et maksimalt drejningsmoment på 520 Nm.

NIGHT VISION

For at optimere sikkerheden ved kørsel i mørke eller ved dårlig sigtbarhed, registrerer et infrarødt kamera fodgængere og dyr foran bilen. Billedet vises i dit synsfelt i instrumentgruppen, og der lyder et advarselssignal.

DRIVE ASSIST PLUS

Velkommen i den delvist selvkørende bil.

DRIVE ASSIST PLUS tilpasser automatisk hastigheden til den forankørende bil for at opretholde en konstant afstand. 

Systemet hjælper også med at holde den placering i vognbanen, som føreren har valgt.

Oplev hybridbilens fleksibilitet og effektivitet samt en rækkevidde på op til 51 km ved elektrisk kørsel (WLTP).

Glæd dig til en samlet systemydelse på 360 hk fra de to elmotorer og forbrændingsmotoren samt den kraftfulde kombination af to motortyper og firehjulstræk. 508 SW Peugeot Sport Engineered har et drejningsmoment på hele 520 Nm, som giver bilen overlegen trækkraft og acceleration. 

OPTIMER DIN RÆKKEVIDDE

  • Vælg mellem 5 køreindstillinger (4 hybrid* og 1 elektrisk) ud fra det aktuelle behov:
  • - I Electric kan du køre frit omkring i byen – også i miljøzoner – takket være det optimerede batteri, som gør det muligt at køre op til 140 km/t og med en elektrisk rækkevidde på op til 51 km.
  • - I 4 WD giver firehjulstræk ekstra vejgreb og sikkerhed i glat føre eller på ikke asfalteret vej.
  • - I Sport tilføres maksimal ydelse fra både forbrændingsmotor og elmotorer, så du får lynhurtig respons og kraftfulde præstationer.
  • - I Hybrid veksles mellem elmotor og forbrændingsmotor for at minimere energiforbruget.
  • - I Comfort svarer kørslen til Hybrid-indstilling, men affjedringen er gjort mere fleksibel med henblik på en mere varieret og alsidig kørsel.

ØG RÆKKEVIDDEN NÅR DU BREMSER

Det højeffektive, regenerative i-BOOSTER bremsesystem gør det muligt at genvinde energi under bremsning og deceleration, når foden løftes fra speederen. Herved oplades drivbatteriet, og rækkevidden øges.

i-BOOSTER-systemet, som er udviklet til hybridbiler, er blevet optimeret af PEUGEOT SPORT. Resultatet er en forbedret bremseevne takket være 4 kraftige bremsekalibre monteret på skiver med en diameter på 380 mm.

OPLADNING HJEMME ELLER PÅ JOBBET

Du kan oplade drivbatteriet i 508 SW Peugeot Sport Engineered hurtigt og sikkert med en ladeboks. Opladning via Wallbox (min. 3,7 kW / 1 fase) tager cirka 4 timer.
PRISER & BROCHURER

 

 

Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered
PEUGEOT SPORT ENGINEERED EKSPERTISE CENTERS
Book en aftale i et af vores dedikerede centre, hvor eksperter vil byde dig velkommen til en exceptionel oplevelse bag rattet af den nye 508 SW Peugeot Sport Engineered plug-in hybrid sedan.

OPTIMER DIN RÆKKEVIDDE

Vælg mellem 5 køreindstillinger (4 hybridComfort, Hybrid, Sport, 4WD * og 1 elektrisk) ud fra det aktuelle behov:

- I Electric kan du køre frit omkring i byen – også i miljøzoner – takket være det optimerede batteri, som gør det muligt at køre op til 140 km/t og med en elektrisk rækkevidde på op til 51 km.

- I 4 WD giver firehjulstræk ekstra vejgreb og sikkerhed i glat føre eller på ikke asfalteret vej.

- I Sport tilføres maksimal ydelse fra både forbrændingsmotor og elmotorer, så du får lynhurtig respons og kraftfulde præstationer.

- I Hybrid veksles mellem elmotor og forbrændingsmotor for at minimere energiforbruget.

- I Comfort svarer kørslen til Hybrid-indstilling, men affjedringen er gjort mere fleksibel med henblik på en mere varieret og alsidig kørsel.

ØG RÆKKEVIDDEN NÅR DU BREMSER

Det højeffektive, regenerative i-BOOSTER bremsesystem gør det muligt at genvinde energi under bremsning og deceleration, når foden løftes fra speederen. Herved oplades drivbatteriet, og rækkevidden øges.

i-BOOSTER-systemet, som er udviklet til hybridbiler, er blevet optimeret af PEUGEOT SPORT. Resultatet er en forbedret bremseevne takket være 4 kraftige bremsekalibre monteret på skiver med en diameter på 380 mm.

OPLADNING HJEMME ELLER PÅ JOBBET

Du kan oplade drivbatteriet i 508 Peugeot Sport Engineered hurtigt og sikkert med en ladeboks. Opladning via Wallbox (min. 3,7 kW / 1 fase) tager cirka 4 timer.