SKIP TO CONTENT
508

PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID 

PREMIUM PLUG-IN HYBRID

 

PEUGEOT 508 - BENZIN & DIESEL

PREMIUM SEDAN MED BENZIN ELLER DIESELMOTOR

Peugeot 508: den eksklusive sedan med brændstofmotor eller som plug-in hybrid 

Nyd Peugeot 508's elegante og stilsikre design.

Glæd dig til en suveræn køreoplevelse og teknologiske innovationer.

Peugeots Power of ChoiceBetegner friheden til at vælge mellem brændstofmotorer og plug-in hybrid, der alle understøttes af dedikerede tjenester. koncept giver dig frihed til at vælge din 508 med benzinmotor, dieselmotor eller som plug-in hybrid med op til 54 km rækkevidde i elektrisk indstillingRækkevidden i elektrisk tilstand er mellem 49 og 54 km afhængigt af bl.a. ekstraudstyr. Rækkevidden kan variere afhængigt af de faktiske køreforhold (vejr, kørestil, mv.). For mere information henvises til din Peugeot-forhandler..

 

DEN STILSIKRE SEDAN

Den lave, dynamiske form kombineret med en kraftfuld front giver 508 sedan sin helt egen sportslige karakter.

Den stilsikre linjeføring fuldendes af den nye Dark Chrome kølergrill i blank sort* Tilgængelig på GT og GT Pack. , og vidner om en premium sedan i absolut særklasse.

 

SE LYSET

For øget visuel komfort og sikkerhed omfatter Peugeots karakteristiske lyssignaturStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. Full LED-forlygter med automatisk højdeindstillingDenne funktion indstiller automatisk lyshøjden i forhold til bilens vægtbelastning for at undgå blænding af andre trafikanter. , LED-blinlys og statisk kurvelys.

SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN

Baglygternes lyssignatur præges af de markante Full LED 3D lys med tre stiliserede løvekløerStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , der også lyser, når dørene låses op og i.

Lysets intensitet tilpasser sig automatisk til lysforholdene, så synligheden altid er optimal.

ÅBEN FOR INDTRYK

Lyset strømmer ind gennem det store soltagOption eller ikke tilgængelig afhængigt af version. og forstærker oplevelsen af en lys og luftig kabine.

KOMPROMISLØS KVALITET

De rammeløse døre er et elegant supplement til de stilsikre linjer, der kendetegner Peugeot 508 sedan.

Designteamet udnyttede al sin ekspertise til at levere kompromisløs æstetik og kvalitet. Der blev fokuseret på proportioner, pasform og finish. Resultatet giver 508 et strejf af perfektion.

RIGELIG PLADS

Det store bagagerum på 487 literBagagevolumen kan øges ved at nedfælde bagsædet helt eller delvist ned. er let tilgængeligt takket være den ekstra brede åbning.

508 fås også med elektrisk bagklap med håndfri funktionStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , så du nemt kan åbne og lukke bagagerummet ved at bevæge foden under bagkofangeren.

PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID

De særlige HYBRID-mærker signalerer, at bilen indgår i Peugeots familie af innovative plug-in-hybrider.

For at lette adgangen til miljøzoner, lyser et blåt LED-lys øverst i forruden, som kan ses udefra, når bilen kører i elektrisk tilstand.

FØRERPLADSEN

DET UNIKKE PEUGEOT I-COCKPIT®

Det innovative Peugeot i-Cockpit® giver dig overblik og fuld kontrol med kompakt rat, konfigurerbart display og 10” HD touchskærmStandard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. .

Instrumentpanel og touchscreen i 508 plug-in hybrid indeholder et dedikeret univers, der kan vise hybrid-informationer såsom energiflow, køreindstillingKøretilstand: Elektrisk, Hybrid, Komfort, Sport. Komfort-tilstand er kun tilgængelig med AMVAR (justerbar affjedring). Standard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. , elektrisk rækkevidde, benzin rækkevidde og powermeterPowermeter viser energiforbruget i Charge, Eco, Sport..

 

PLUG-IN HYBRID UNIVERSET

Via den 10" kapacitive HD touchskærmStandard. kan du programmere opladning og tilgå parameterindstillingerVia navigation. samt køreinformationer for 508 plug-in hybrid:
 

 • Energiflow i hybridsystemet
 • Brændstof- og elforbrugsstatistik
 • Lokalisering af ladepunkter og resterende rækkevidde i elektrisk tilstand**
 • Indstilling af batteriparametre
 • Aktivering af e-Save-funktionen

HOLD KONTAKTEN TIL VERDEN UDENFOR

Spejl dine apps op på den 10” HD kapacitive touchskærmStandard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. med Apple CarPlay og Android AutoMed funktionen Mirror Screen* kan du spejle dine apps op på bilens touchscreen. Mirror Screen-funktionen fungerer via Android Auto (til Android-smartphones), Apple CarPlayTM (til iOS-smartphones) eller indtil maj 2022 ved hjælp af MirrorLink®-teknologi (til Android-smartphones, der er kompatible med MirrorLink®), forudsat at du har mobilabonnement og internettilslutning. Kun disse tre godkendte apps fungerer ved stilstand og under kørsel, alt efter relevans. Under kørsel vil visse funktioner i de relevante apps blive deaktiveret. Nogle typer indhold, der kan tilgås gratis fra din smartphone, kræver betalt abonnement på en tilsvarende godkendt Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink® app. Få flere oplysninger hos din Peugeot-forhandler. .

Oplad din smartphoneOption eller ikke tilgængelig afhængig af version - Induktionsopladning for enheder, der er kompatible med Qi-standarden. trådløst i centerkonsollen.

Kør roligt afsted med opkoblet navigation med stemmestyringStandard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. , inkl. trafikforhold i realtid og risikozoner fra TomTom-tjenesterTomTom-tjenester gør det muligt i realtid at se vigtige køreinformationer, herunder trafikforhold, tankstationer, parkeringspladser, vejr, lokale søgninger og risikoområder (afhængigt af lokal lovgivning). Abonnement på alle disse tjenester er inkluderet i 3 år og kan derefter forlænges eller fornys online (mod betaling). samt lokalisering af ladepunkter, der er kompatible med 508 plug-in hybrid.

FOCAL® Hi-Fi MED SUVERÆN LYD

Lydkvalitet i absolut særklasse.

Premium Hi-Fi FOCAL®-systemStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. med ti højttalere og innovativ audioteknologi løfter lydoplevelsen til nye højder:

SKRÆDDERSYET SIDDEKOMFORT

508 har skålformede fører- og passagersæder med AGR-certificeringAktion Gesunder Rücken (Kampagne for sund ryg). Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. af ergonomi og justeringsmulighederJustering af sædedybde, sædebundsvinkel og lændejustering..

For optimal komfort kan elektrisk sædejustering, sædevarme med multipunkts massagesystem og førersæde-memoryOption eller ikke tilgængelig afhængigt af version. tilvælges.

SMART OPBEVARING

Der er et væld af praktiske opbevaringsmuligheder rundt om kabinen.

Foran kombineres dørlommer med smarte opbevaringsmuligheder i og omkring midterkonsollen.

Bagsædepassagerernes personlige ejendele er også inden for behagelig rækkevidde.

EKSKLUSIVE MATERIALER

Vælg designdetaljer og polstring i eksklusive materialer for at skabe et individuelt univers med fokus på personlig komfort.

Interiøret i 508 GT Pack har som standard imiteret læderLæder og andre materialer: For nærmere detaljer henvises til de tekniske specifikationer, der fås hos din Peugeot-forhandler eller her på hjemmesiden. og Alcantara®, rat i perforeret kernelæder samt instrumentpanel, dørpaneler og centerkonsol i Zebrano-trælookAfhænger af land. .
POWER OF CHOICE

508 plug-in hybrid byder på harmonisk køreglæde suppleret af justerbar affjedringJusterbar affjedring giver mulighed for at vælge mellem tre indstillinger: normal, komfort eller sport. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. . 

Vælg den motortype, der passer dig bedst:
 

TJENESTER DER GØR DIN HYBRIDKØRSEL ENDNU NEMMERE

Oplev tjenester, der er specielt designet til at lette din kørsel og administrationen af din plug-in hybrid.

Benyt online tjenester, der er personligt tilpasset og synkroniseret med din konto via den gratis MyPeugeot app®Forudsætter adgang til mobilnetværk. :

 • Hold øje med bilens status (kørselsdata, lokalisering).
 • Få let og hurtig adgang til assistance.
 • Hold styr på vedligeholdelse og serviceeftersyn på din bil.
 • Styr batteriopladningen og kabinetemperaturenPeugeot 508 plug-in hybrid. . 
 • Kontroller og programmer opladningen af din bil direkte fra din smartphonePeugeot 508 plug-in hybrid. .
TEKNOLOGI

NIGHT VISION

Om natten eller ved dårlig sigtbarhed registrerer Night Vision med infrarødt kamerasystemOption eller ikke tilgængelig afhængigt af version. fodgængere eller dyr, der befinder sig foran din 508.

Billedet vises i dit synsfelt på det digitale instrumentpanel sammen med en advarselslyd.

DELVIS SELVKØRENDE

Med Drive Assist Plus PackStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. bliver din 508 delvis selvkørende.

Adaptiv fartpilot med Stop & Go suppleret af Lane Positioning Assist afpasser automatisk din bils hastighed til den forankørende bil og fastholder automatisk den valgte vognbaneposition.

FULL PARK ASSIST

FULL PARK ASSISTAktiv assistance til parallel- og båsparkering. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. giver fuldautomatisk manøvrehjælp til parallelparkering og parkering i bås.

Føreren aktiverer funktionen på gearvælgeren, og uden behov for at betjene rat og pedaler, registrerer systemet en egnet plads og accelererer, bremser og styrer automatisk bilen på plads.

OPTIMÉR RÆKKEVIDDEN

Udnyt batterikapaciteten optimalt ved at vælge den køreindstilling, der passer til din rejserute eller dine præferencer:
 

REGENERATIV BREMSNING

Med ”Brake”-funktionen kan du lade bilen decelerere uden at trykke på bremsepedalen. Det er en forstærket motorbremse, som samtidig oplader batteriet.

”Brake”-funktionen vælges på gearvælgeren, uanset bilens køreindstilling.

400 V LITHIUM-ION BATTERI

Batteriets rækkevidde i 100 % elektrisk tilstand er op til 54 km WLTPRækkevidden i elektrisk tilstand er mellem 48 og 54 km afhængigt af ekstraudstyr installeret i bilen. Rækkevidden kan variere afhængigt af de faktiske brugsforhold (vejr, kørestil, mv.) og kapaciteten er 11,8 kWh.

Højspændingsbatteriet er placeret under bagsæderne, uden det påvirker rummelighed i kabinen.

"e-SAVE"-funktionen giver føreren mulighed for at afsætte en reserve af elektrisk energiReserven kan afsætte strøm til 10 km, 20 km eller hele batteriet. til senere brug, når det måtte ønskes. 

TEKNISKE INFORMATION

RÆKKEVIDDE OG OPLADNINGSTID

Lithium-ion batteriet i 508 plug-in hybrid HYBRID giver en rækkevidde på op til 54 km i elektrisk tilstand i henhold til WLTPRækkevidde i elektrisk tilstand er mellem 49 og 54 km afhængigt af monteret ekstraudstyr. Batterilevetiden kan variere med de faktiske køreforhold (vejr, kørestil osv.)


Anslåede fulde opladningstider:

 

DIMENSIONER

UDVENDIGE DIMENSIONER

 
 

 

INDVENDIGE DIMENSIONER

 

For (række 1)
 • Albuebredde: 1.455 mm
 • Brysthøjde: 881 mmBag (række 2)

 • Albuebredde: 1.413 mm
 • Knæplads: 250 mm


BAGAGERUMSVOLUMEN
 
 
 • 487 liter
 • Op til 1.537 liter med nedfældede bagsæder
PRISER & BROCHURER

 

 

Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot 508 og 508 plug-in hybrid.
AKTUELLE KAMPAGNER

PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID

AKTUELLE KAMPAGNER

Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.

Peugeot 508

AKTUELLE KAMPAGNER

Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.