SKIP TO CONTENT
508 SW

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID 

DEN EKSKLUSIVE PLUG-IN HYBRID STATIONCAR

PEUGEOT 508 SW, Benzin & Diesel

RUMMELIG STATIONCAR MED BENZIN- ELLER DIESELMOTOR

Peugeot 508 SW: stationcar med forbrændingsmotor eller som plug-in hybrid 

Oplev Peugeot 508 SW, den eksklusive stationcar i et markant design. Glæd dig til komforten fra en ægte pendlerbil, en stationcars rummelighed og det sportslige udtryk fra en coupé.

Peugeots Power of ChoiceBetegner friheden til at vælge mellem brændstofmotorer og plug-in hybrid, der alle understøttes af dedikerede tjenester. koncept giver dig frihed til at vælge din 508 SW med benzinmotor, dieselmotor eller som plug-in hybrid med op til 52 km rækkevidde i elektrisk indstillingRækkevidden i elektrisk tilstand er mellem 47 og 52 km afhængigt af bl.a. ekstraudstyr. Rækkevidden kan variere afhængigt af de faktiske køreforhold (vejr, kørestil, mv.). For mere information henvises til din Peugeot-forhandler. .

 

AKTUELLE KAMPAGNER
PEUGEOT 508 SW
AKTUELLE KAMPAGNER
Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.

DEN STILSKABENDE STATIONCAR

Den skarpe og kraftfulde formgivning kombineret med den nye Dark Chrome frontgrill i blank sortTilgængelig på GT og GT Pack. giver 508 SW sin helt egen karakter, kendetegnet af rummelighed og elegance. Det sportslige udtryk suppleres af dobbelte, forkromede udstødningsrørAfhængigt af version og motortype. , og de blanksorte pyntelister fremhæver 3D-effekten i Peugeots Full LEDAfhængigt af version. signaturbelysning.

 

FULL LED TEKNOLOGI

For øget visuel komfort og sikkerhed omfatter Peugeots karakteristiske lyssignaturStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. Full LED-forlygter med automatisk højdeindstilling, LED-blinlys og statisk kurvelys.

LYSSTYRKE

Baglygternes lyssignatur kendetegnes af de markante Full LED 3D lys med tre stiliserede løvekløer*Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , der også lyser, når dørene låses op og i.

Lysets intensitet tilpasser sig automatisk til lysforholdene, så synligheden altid er optimal.

ÅBEN FOR INDTRYK

Det store panoramasoltagOption eller ikke tilgængelig afhængigt af version. giver alle passagerer en behagelig følelse af rummelighed og højt til himlen.

Stofgardinet matcher loftsbeklædningen og skærmer mod solen, når lyset er for kraftigt, eller du vil skabe en hyggelig atmosfære.

STILSIKRE LINJER

De rammeløse døre er et elegant supplement til de stilsikre linjer, der kendetegner Peugeot 508 SW. Visuelt bidrager de også til bilens langstrakte, lave profil.

OVERDÅDIG PLADS

Det overdådige bagagerum på 503 literBagagevolumen: 530 liter under hattehylde og op til 1.780 liter med nedfældede bagsæder. er let tilgængeligt takket være den ekstra brede åbning.

508 SW fås også med elektrisk bagklap med håndfri funktionStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , så du nemt kan åbne og lukke bagagerummet ved at bevæge foden under bagkofangeren.

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID

De særlige HYBRID-mærker signalerer, at bilen indgår i Peugeots familie af innovative plug-in-hybrider.

For at lette adgangen til miljøzoner, lyser et blåt LED-lys øverst i forruden, som kan ses udefra, når bilen kører i elektrisk tilstand.
FØRERPLADSEN

EN VISIONÆR FØRERPLADS

Det innovative Peugeot i-Cockpit® giver dig overblik og fuld kontrol takket være det kompakte rat, konfigurerbart display og 10” HD kapacitiv touchskærmStandard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. .

Instrumentpanel og touchscreen i 508 plug-in hybrid indeholder et dedikeret univers, der kan vise hybrid-informationer såsom energiflow, køreindstillingKøretilstand: Elektrisk, Hybrid, Komfort, Sport. Komfort-tilstand er kun tilgængelig med AMVAR (justerbar affjedring). Standard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. , elektrisk rækkevidde, benzin rækkevidde og powermeterPowermeter viser energiforbruget i Charge, Eco, Sport. .

 

PLUG-IN HYBRID UNIVERSET

Via den 10" kapacitive HD touchskærmStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. kan du programmere opladning og tilgå parameterindstillingerVia navigation. samt køreinformationer for 508 SW plug-in hybrid:
 

 • Energiflow i hybridsystemet
 • Brændstof- og elforbrugsstatistik
 • Lokalisering af ladepunkter og resterende rækkevidde i elektrisk tilstand**
 • Aktivering af e-Save-funktionen

HOLD FORBINDELSEN

Peugeot 508 SW har trådløs smartphone-opladning,Standard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. Apple CarPlay og Android AutoMed funktionen Mirror Screen* kan du spejle dine apps op på bilens touchscreen. Mirror Screen-funktionen fungerer via Android Auto (til Android-smartphones), Apple CarPlayTM (til iOS-smartphones) eller indtil maj 2022 ved hjælp af MirrorLink®-teknologi (til Android-smartphones, der er kompatible med MirrorLink®), forudsat at du har mobilabonnement og internettilslutning. Kun disse tre godkendte apps fungerer ved stilstand og under kørsel, alt efter relevans. Under kørsel vil visse funktioner i de relevante apps blive deaktiveret. Nogle typer indhold, der kan tilgås gratis fra din smartphone, kræver betalt abonnement på en tilsvarende godkendt Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink® app. Få flere oplysninger hos din Peugeot-forhandler. , som giver dig mulighed for at spejle dine kompatible apps op på den 10" HD kapacitive touchskærmOption eller ikke tilgængelig afhængig af version - Induktionsopladning for enheder, der er kompatible med Qi-standarden. .

Kør roligt afsted med opkoblet navigation med stemmestyringStandard, option eller ikke tilgængelig alt efter version. , inkl. trafikforhold i realtid og risikozoner fra TomTom-tjenesterTomTom-tjenester gør det muligt i realtid at se vigtige køreinformationer, herunder trafikforhold, tankstationer, parkeringspladser, vejr, lokale søgninger og risikoområder (afhængigt af lokal lovgivning). Abonnement på alle disse tjenester er inkluderet i 3 år og kan derefter forlænges eller fornys online (mod betaling). samt lokalisering af ladepunkter, der er kompatible med 508 plug-in hybrid.

FOCAL® Hi-Fi MED SUVERÆN LYD

Giv køreglæden i 508 SW et hørbart løft med det innovative Hi-Fi system fra FOCAL®* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , som er en af verdens førende audioeksperter kendt for deres patenterede teknologi og suveræne lydkvalitet.

SKRÆDDERSYET SIDDEKOMFORT

Nyd de skålformede fører- og passagersæder med AGR-certificering Aktion Gesunder Rücken (Certificeret af tysk organisation for sund rygkomfort). Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. af ergonomi og justeringsmuligheder med memory-funktionMulighed for 2 faste indstillinger. Yderligere indstillinger kan tilvælges. .

For optimal komfort kan multipunkts massagesystemOption eller ikke tilgængelig afhængigt af version. tilvælges.

SMART OPBEVARING

Der er et væld af praktiske opbevaringsmuligheder rundt om kabinen.

Foran suppleres dørlommer med smarte opbevaringsmuligheder i og omkring midterkonsollen.

Bagsædepassagerernes personlige ejendele er også inden for behagelig rækkevidde.

INTERIØR TRIM

Vælg designdetaljer og polstring i eksklusive materialer for at skabe et individuelt univers med fokus på personlig komfort.

Interiøret i 508 SW GT Pack har som standard imiteret læderLæder og andre materialer: For nærmere detaljer henvises til de tekniske specifikationer, der fås hos din Peugeot-forhandler eller her på hjemmesiden. og Alcantara®, rat i perforeret kernelæder samt instrumentpanel, dørpaneler og centerkonsol i Zebrano-trælookAfhænger af land. .
POWER OF CHOICE

508 SW plug-in hybrid byder på harmonisk køreglæde suppleret af justerbar affjedringJusterbar affjedring giver mulighed for at vælge mellem tre indstillinger: normal, komfort eller sport. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. .

Vælg den motortype, der passer dig bedst:
 

TJENESTER DER GØR DIN HYBRIDKØRSEL ENDNU NEMMERE

Oplev tjenester, der er specielt designet til at lette din kørsel og administrationen af din plug-in hybrid.

Benyt online tjenester, der er personligt tilpasset og synkroniseret med din konto via den gratis MyPeugeot app®Forudsætter adgang til mobilnetværk. :

 • Hold øje med bilenss status (kørselsdata, lokalisering).
 • Få let og hurtig adgang til assistance.
 • Hold styr på vedligeholdelse og serviceeftersyn på din bil.
 • Styr batteriopladningen og kabinetemperaturenPeugeot 508 SW plug-in hybrid. . 
 • Kontroller og programmer opladningen af din bil direkte fra din smartphonePeugeot 508 SW plug-in hybrid .
TEKNOLOGI

NIGHT VISION

Om natten eller ved dårlig sigtbarhed registrerer Night Vision med infrarødt kamerasystemOption eller ikke tilgængelig afhængigt af version. fodgængere eller dyr, der befinder sig foran din 508.

Billedet vises i dit synsfelt på det digitale instrumentpanel sammen med en advarselslyd.

DELVIS SELVKØRENDE

Med Drive Assist Plus PackStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. bliver din 508 SW delvis selvkørende.

Adaptiv fartpilot med Stop & Go suppleret af Lane Positioning Assist afpasser automatisk din bils hastighed til den forankørende bil og fastholder automatisk den valgte vognbaneposition.

FULL PARK ASSIST

FULL PARK ASSISTAktiv assistance til parallel- og båsparkering. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. giver fuldautomatisk manøvrehjælp til parallelparkering og parkering i bås.

Føreren aktiverer funktionen på gearvælgeren, og uden behov for at betjene rat og pedaler, registrerer systemet en egnet plads og accelererer, bremser og styrer automatisk bilen på plads.

OPTIMÉR RÆKKEVIDDEN

Udnyt batterikapaciteten optimalt ved at vælge den køreindstilling, der passer til din rejserute eller dine præferencer:
 

REGENERATIV BREMSNING

Med ”Brake”-funktionen kan du lade bilen decelerere uden at trykke på bremsepedalen. Det er en forstærket motorbremse, som samtidig oplader batteriet.

”Brake”-funktionen vælges på gearvælgeren, uanset bilens køreindstilling.

400 V LITHIUM-ION BATTERI

Batteriets rækkevidde i 100% elektrisk tilstand er op til 52 km WLTPRækkevidden i elektrisk tilstand er mellem 47 og 52 km afhængigt af ekstraudstyr installeret i bilen. Rækkevidden kan variere afhængigt af de faktiske brugsforhold (vejr, kørestil, mv.). og kapaciteten er 11,8 kWh.

Højspændingsbatteriet er placeret under bagsæderne, uden det påvirker rummelighed i kabinen.

"e-SAVE"-funktionen giver føreren mulighed for at afsætte en reserve af elektrisk energiReserven kan afsætte strøm til 10 km, 20 km eller hele batteriet. til senere brug, når det måtte ønskes.

TEKNISK INFORMATION

RÆKKEVIDDE OG OPLADNINGSTID

Lithium-ion batteriet i 508 plug-in hybrid HYBRID SW giver en rækkevidde på op til 52 km i elektrisk tilstand i henhold til WLTPRækkevidde i elektrisk tilstand er mellem 47 og 52 km afhængigt af monteret ekstraudstyr. Batterilevetiden kan variere med de faktiske køreforhold (vejr, kørestil osv.). .

Anslåede fulde opladningstider:

 

DIMENSIONER

UDVENDIGE DIMENSIONER

 
 

 

INDVENDIGE DIMENSIONER

 

For (række 1)
 • Albuebredde: 1.455 mm
 • Brysthøjde: 881 mmBag (række 2)

 • Albuebredde: 1.413 mm
 • Knæplads: 250 mm


BAGAGERUMSVOLUMEN
 
 
 • 530 liter
 • Op til 1.780 liter med nedfældede bagsæder
PRISER & BROCHURER

 

 

Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot 508 SW og 508 SW plug-in hybrid.
AKTUELLE KAMPAGNER
AKTUELLE KAMPAGNER

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID

AKTUELLE KAMPAGNER

Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.

Peugeot 508 SW

AKTUELLE KAMPAGNER

Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.