SKIP TO CONTENT
Peugeot 308 SW
PEUGEOT 308 SW STATIONCAR
SLIP FOR STEREOTYPERNE OG NYD HVERT ØJEBLIK BAG RATTET I NY PEUGEOT 308 SW.
PEUGEOT 308 SW STATIONCAR MED BENZIN- ELLER DIESELMOTOR
DET KOMPAKTE YDRE FORENES MED ET RUMMELIGT INDRE

Peugeot 308 SW : stationcar som både plug-in hybrid og med brændstofmotor

Slip for stereotyperne og nyd hvert øjeblik bag rattet i ny Peugeot 308 SW.

Lad dig inspirere af den udtryksfulde, ukonventionelle stil, og de nye teknologier, der er udviklet til at intensivere kvaliteten af din tid ombord.

Med Power of ChoiceGiver frihed til at vælge mellem forbrændningsmotor og elmotor, o ggiver adgang til særlige tjenester. konceptet fra Peugeot kan du frit vælge, om din nye Peugeot 308 SW skal have en effektiv benzinmotor, dieselmotor eller plug-in hybrid-motor.
AKTUELLE KAMPAGNER
PEUGEOT 308 SW
AKTUELLE KAMPAGNER
Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.

EN UDTRYKSFULD SW MED SIN HELT EGEN KARAKTER

Den nye Peugeot 308 SW har en kraftfuld statur, der understreges af den lange kølerhjelm og den tilbagetrukne forrude. Det nye løvelogo er placeret lige midt på det lodrette kølergitter.

De dristige proportioner, de skarpe linjer og den udtryksfulde stil vidner om en markant karakter, milevidt fra stereotyper - uden nogen form for kompromis med den praktiske og fleksible indretning.

Det kompakte ydre forenes med et rummeligt indre og suppleres af en stilsikker profil med atletiske og katteagtige linjer, der fremhæves af elegante kromdetaljer, flot lyssignatur og det nye løvelogo.
 

ELEGANTE LYGTER

Den nye 308 SW har LED-forlygterFull LED forlygter med Matrix LED Technology er standard på GT. LED forlygter på de øvrige udstyrsniveauer. med Peugeot Matrix LEDAutomatisk retningsjustering af forlygter, som gør det muligt at bruge fjernlyset mere. teknologi, der gør nattekørsel mere afslappet og sikker.

I forlængelse af lygterne ses kørelysetDaytime Running Light: Kørelyset tænder automatisk, når bilen startes. formet som spidse hjørnetænder, der understreger det kattedyrsagtige look.

PROFIL & VOLUMEN

Den kompakte Peugeot 308 SW har en stilren og atletisk profil med aerodynamiske linjer og et muskuløst bagparti, som indeholder et stort bagagerum. Bagklap med håndfri funktionStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. gør det muligt at åbne og lukke den elektriske bagklap med en fodbevægelse.

Tagbøjlerne i sort højglansStandard på GT. er en elegant understregning af den lange, flydende silhuet.

SOLTAG

For at gøre enhver køretur til en behagelig rejse, kan den nye Peugeot 308 SW forsynes med et soltagOption på GT. , der får det bedste ud af lyset og omgivelserne.

NYT PEUGEOT EMBLEM

Peugeots nye løvelogo i sort og sølv på kølergitteret samt på for-Standard på GT. og bagskærme fremhæver den karismatiske silhuet. Den visuelle identitet udtrykker kvalitet og tidløshed og bekræfter Peugeots 210-årige historie og innovation til gavn for kunder, der ønsker ultimative køreoplevelser.

BAGENDEN

3D Full LED baglygter med stiliserede løvekløerStandard på GT. fremhæver bilens teknologiske og moderne karakter. Baglygterne er perfekt integrerede i designet og indrammer en kraftfuld bagende, hvis aerodynamik er blevet optimeret med en lavere taglinje og en kabine, der er formet omkring hjulkasserne.

Et bredt sortiment af fælge med Klasse A og A+ dækDækkende i klasse A og A+ forbedrer kørslen og reducerer forbruget. Afhængigt af land. , udvalgt for deres effektivitet og deres enestående køreegenskaber, bekræfter den nye Peugeot 308 SWs sportslige temperament.

NY TEKNIK FORSTÆRKER KØREROPLEVELSEN

Sæt dig ind bag rattet i det nye Peugeot i-Cockpit®, der er brugervenligt, intuitivt og altid i kontakt med omverdenen.

Cockpittet er nydesignet og giver både fører og passagerer endnu flere brugermuligheder og teknologifordele.

Det er udstyret med et nyt ultra-kompakt rat med varmeRatvarme: Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , head-up instrumentering og en centerplaceret touchskærm med det nye, innovative Peugeot i-Connect infotainmentsystem. Det sikrer alle en unik oplevelse, og kan personliggøres alt efter ønske og interesse.
 

NYE ONLINE SYSTEMER I BILEN

Som en ægte innovation inden for online kommunikation i biler, er den nye 10’’ HD touchskærm udstyret med den nye infotainment teknologi Peugeot i-Connect, som giver en reel personlig oplevelse takket være:
 


Kør trygt afsted med online navigationssystemetMed Peugeot I-Connect Advanced, der fås som standard fra Allure niveau eller som option på versioner med Active Pack. Online navigationssystemet indeholder stemmestyring med naturlig stemmestyring. , der har automatisk opdatering af kort fra TomTom® samt Trafikmeldinger i realtid og Farezoner fra TomTom Services.

 

HEAD-UP INSTRUMENTGRUPPE

Takket være den digitale head up-instrumentgruppe på 10 tommer, kan du se vigtige køreinformationer lige i synsfeltet uden at tage blikket fra vejen.

Det nye, kompakte og ultra-manøvredygtige rat er udstyret med betjeningskontakterRattet er udstyret med betjeningskontakter og kontaktarme, der giver let adgang til indstilling af instrumentgruppen, centerskærmen og bilens primære funktioner (navigation, radio, telefon, førerassistancefunktioner, osv.). , der gør det muligt at opsætte instrumentgruppens og centerskærmens visningsmåde.

NY MIDTERKONSOL

Den nye midterkonsol med et brugervenligt og stilrent design indeholder en ny gearvælger til 8-trins automatgearkassen, EAT8Afhænger af motortype. Peugeot 308 SW kan også være forsynet med en 6-trins manuel gearkasse BMV6. , samt et nyt, effektivt og kompakt klimaanlæg.

Alle bilens dynamiske betjeningsanordninger er placeret i førersiden, lige inden for rækkevidde.

Da bilen ikke har nogen synlig gearvælgerMotorer kombineret med en EAT8 automatgearkasse. , er der flere opbevaringsrum2 kopholdere og op til 14 liters opbevaringsrum. i midterkonsollen, samt et særligt område til trådløs opladningOpladning via induktion af apparater, der er kompatible med Qi standarden. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. af din smartphone.

KOMFORT

Den nye, længere og lavere Peugeot 308 SW er helt nydesignet med henblik på optimere brugsværdien og pladsen til alle passagerer.

Når du sidder komfortabelt i det AGR-mærkedeAktion Gesunder Rücken (tysk organisation for bedre rygsundhed): Tysk label, der lægger vægt på ergonomi og indstillingsmuligheder. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. forsæde med sædevarme og massagefunktionSæderne med massagefunktion er forsynet med 8 luftlomme, og der kan vælges mellem 5 massageprogrammer. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , vil du nyde det elegante design, den lækre finish og de eksklusive materialer til dekoration og indtræk i kabinenStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. ; f.eks. Alcantara® og Nappa læder.

MEGET MERE END VELVÆRE

Tag en dyb indånding, mærk efter, nyd det...

Takket være Clean CabinSystem der filtrerer luften, der ledes ind i kabinen. Standard på GT niveau afhængigt af land. systemet kan du være sikker på at få den bedste luftkvalitet og -filtrering i kabinen.

Og endelig kan du nyde Hi-Fi Focal®Focal® er en af verdens førende producenter af hifi-løsninger. Option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. lydanlæggets eksklusive kvalitet. 10 højttalere, en ny 12-vejs forstærker og ARKAMYS digital lydbehandling skaber en helt ren og detaljeret lyd.
POWER OF CHOICE

VÆLG DIN MOTOR

Peugeot 308 SW giver dig friheden til at vælge nøjagtig den motortype, der passer bedst til dig:
 

 • Vælger du plug-in hybridmotor, kan du køre, hvor du vil, også i miljøzoner med begrænset kørsel.
 • Foretrækker du diesel- eller benzinmotor, kan du vælge mellem en vifte af højtydende Euro 6 motorer med Start & Stop funktion.

DET ER NEMT AT KØRE ELEKTRISK

Gør din køreture og styringen af din plug-in hybridbil enklere med en række tjenester, der er designet til at gøre energiomstillingen lettere for dig. Peugeot har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let at oplade din Peugeot plug-in hybridbil. Med Clever Unlimited får du ubegrænset e-mobilitet og en hverdag, hvor du er fri til at køre og lade bilen, som du vil.

Den gratis MyPeugeot app giver dig mulighed for at fjernstyre opladning og for-klimatisering af din nye Peugeot 308 SW.
TEKNOLOGI
OPTIMERET KØREGLÆDE

Nyd den gode vejbeliggenhed, den lette kørsel og køreglæden bag rattet i den nye Peugeot 308 SW.

Oplev den delvist selvstyrende bil, takket være kombinationen af adaptiv fartpilotStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. med Stop and Go funktionMed EAT8 automatgearkasse. og aktiv vognbaneassistentStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. .

For at øge din sikkerhed og komfort findes der en lang række førerassistancefunktioner af nyeste generation, blandt andet:
 

OPTIMERING AF RÆKKEVIDDE

For at optimere batteriets rækkevidde i din Peugeot 308 SW Hybrid og personliggøre din kørsel, kan du vælge mellem 3 kørefunktioner, der passer dig bedst:
 

REGENERATIV BREMSNING
Systemet for regenerativ bremsning gør det muligt at genvinde energi under deceleration, når foden slipper speederenEnergien fra decelerationen, der normalt går tabt i biler med forbrændingsmotor, bruges til at oplade batteriet i din Peugeot 308 SW plug-in hybrid. . Herved genoplades drivbatteriet delvist og bilens rækkevidde øges.

Brake funktionen kan aktiveres med knappen i midterkonsollen, så du kan decelerere uden at træde på bremsepedalen. Den fungerer som motorbremse, og giver mulighed for at oplade batteriet.
LITIUM-ION BATTERI (240-400 V)

Ved 100% elektrisk kørsel har batteriet en rækkevidde på op til 68 km WLTP
 

 • Batterikapaciteten er på 12,4 kWh.
 • Højspændingsbatteriet er placeret under bagsæderne, så det ikke går ud over bagagerummets volumen.


Med "e-SAVE" funktionen kan føreren sørge for at have en reservebeholdning af strøm, der kan anvendes senere på køreturen, f.eks. i miljøzoner.

Batteriet har en garanti på 8 år og 160.000 km for 70 % af ladekapaciteten.

MOTORER

PLUG-IN HYBRIDMOTORER

Hybridmotoren 225 e-EAT8 omfatter:
 

 • En PureTech motor med 180 hk (132 kW)
 • En elmotor på 81 kW
 • En e-EAT8 8-trins elektrisk automatgearkasse


Hybridmotoren 180 e-EAT8 omfatter:
 

 • En PureTech motor med 150 hk (110 kW)
 • En elmotor på 81 kW
 • En e-EAT8 8-trins elektrisk automatgearkasse


Batteriet på 12,4 kWh sikrer en rækkevidde ved 100% elektrisk kørsel på op til 68 km WLTP

RÆKKEVIDDE & OPLADNING

Litium-ion batteriet i ny Peugeot 308 SW Hybrid har en rækkevidde på op til 68 km ved elektrisk kørsel i henhold til WLTP.

Estimeret tid for en komplet opladning af din Peugeot 308 SW Hybrid:
 

 • Almindelig stikkontakt (6A, 220V) ca. 10 timer
 • Clever ladeboks ca. 4 timer
FORBRÆNDINGSMOTORER

3 benzinmotorer, 1.2 liters 3-cylindrede motorer:
 


2 dieselmotorer, 1.5 liters 4-cylindrede motorer:
 


Benzin- og dieselmotorerne er af nyeste Euro 6igeneration, med nyeste Stop&Start teknologi, god brændstoføkonomi, behagelig kørekomfort og høj ydelse.

DIMENSIONER

UDVENDIGE DIMENSIONER

 

 

INDVENDIGE DIMENSIONER

 

For (række 1)
 • Albuebredde: 1.443 mm
 • Brysthøjde: 891 mmBag (række 2)

 • Albuebredde: 1.414 mm
 • Knæplads: 129 mm


BAGAGERUMSVOLUMEN

 

 

 

 

 

KØREASSISTANCE-SYSTEMER

 

 

 

Videoen er en generel præsentation systemer og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.
 
 
 
PRISER & BROCHURER
Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot 308 SW og 308 SW plug-in hybrid.