Peugeot 508 - Den markante fastback
Peugeot 508 - Den markante fastback

508

508

Oplev Peugeot 508: En markant fastback med et dristigt udseende, der ikke går på kompromis med det bedste indenfor design. Og med avanceret teknologi, der medvirker til en endnu bedre køreoplevelse.

508 Allure

Konfigurer din Peugeot 508 i ro og mag
Se tilgængelige varianter og sammensæt bilen så den matcher dine ønsker og behov.

Konfiguratoren giver dig et godt overblik over:

  • Motor og gearkasse
  • Medfølgende udstyr
  • Tilgængeligt ekstraudstyr
  • Aktuelle pakker og aftaler
  • Tilgængelige farver

...og en samlet pris.

KLIK HER OG KONFIGURER DIN 508

ØNSKER DU PRØVEKØRE?

DEN MARKANTE FASTBACK

Træd ind i fremtiden.


Med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance. De skulpturelle linjer, gennemførte detaljer og den lette signatur fremhæver biles slanke, dristige og innovative ånd.

ACCEPTÉR INTET MINDRE END DET BEDSTE

/image/63/1/peugeot-508-2202styp-302.401631.jpg

Tilfredsstil din længsel efter det perfekte.


Det perfekte design sikrer en kompromisløs æstetik og kvalitet: Peugeot 508 har afbalancerede proportioner, rammeløse døre og den overordnede finish er designet med en sådan præcision, at hver detalje bærer sit helt eget præg af elegance og perfektion.

TAG PLADS I DET UOVERTRUFNE PEUGEOT i-COCKPIT®

i-cockpit

Tag kontrol over det innovative Peugeot i-Cockpit®.


Oplev den fleksible og visionære kørestilling i Peugeot 508 med det kompakte rat, det konfigurérbare 12,3" digitale instrumentpanel og den 10" højtopløselige kapacitive touchskærmi.
Den uovertrufne køreoplevelse understreges yderligere af de komfortable sæder, multipoint-massagefunktioneni samt FOCALi hifi-lyd, som giver en krystalklar lyd.

FORLANG EFFEKTIVITET

/image/63/2/peugeot-508-2202styp-304.401632.jpg

Gå ikke på kompromis.


Takket være effektiviteten af sine PureTech benzin og BlueHDi-motorer samt 8-trins EAT8-automatgearkassen kombineres ydelse, brændstof og CO2-emissioner perfekt i Peugeot 508.

SE DET OVERSETE

Ny 508

Se tydeligere omkring dig.


Et infrarødt kamera med Night Vision-teknologii på fronten af bilen gør det lettere at se fodgængere og dyr, når det er mørkt. Med de nyeste sikkerhedsfunktioner og kørehjælpemidler får du i Peugeot 508 fastback nogle af de mest avancerede teknologier stillet til rådighed.

ULTIMATIV KØREOPLEVELSE

/image/63/4/peugeot-new-508-red-rear-view.401634.jpg

Bliv inspireret.


Med sin præcise og skarpe styring, kontrollerede aktive støddæmpningi og bilens vejbeliggenhed, øger Peugeot 508 både din køreglæde og følelse af bevægelsesfrihed.

OVERBLIK