PLEJE TIL DIN PEUGEOT

/image/07/5/peugeot-ndp-1506pb-carrosserie.10075.jpg

Peugeot Pleje

Når det kommer til pleje er vi alle sammen forskellige. Nogle kan ikke få nok af særydelser og behandlinger. Andre vil helst klare sig med et minimum. Derfor har vi udviklet en række plejeydelser, hvor alle kan finde lige præcis det, de har brug for til deres Peugeot.

Pleje til din Peugoet

Sæsontjek (sommer)

Inden sommeren for alvor sætter ind, anbefaler vi et sommertjek. Så slipper du for ubehagelige overraskelser, når du først er taget af sted på bilferien sydpå.

SOMMERTJEK OMFATTER KONTROL AF:

 • Motorolie og motoroliestand
 • Udstødning og ophæng
 • Dæktryk og dækmønster
 • Bremsevæskeniveau
 • Servovæskeniveau
 • Pollenfilter
 • Luftfilter
 • Tilbehørsrem (kilerem)
 • Anhængerstik (hvis monteret)
 • Funktion af 12 Volt-stik
 • Bremseskiver og -klodser for og bag (visuel kontrol)
 • Måtter (visuel kontrol)


Kontakt din Peugeot-forhandler og hør mere.

Sommertjek giver ikke stempel i Servicebogen. Af hensyn til den løbende udvikling og markedsbehov forbeholder Peugeot Danmark sig ret til at tilføje/ændre kontrollens indhold og metode uden varsel.

Pleje til din Peugoet

Sæsontjek (vinter)

Når temperaturen nærmer sig frysepunktet, er det en god idé at sende din Peugeot til vintertjek. Så er du bedre rustet til vinterens fedtede føre.

VINTERTJEK OMFATTER KONTROL AF:

 • Kølervæskens frostsikring
 • Udvendigt lys og pærer
 • Dækmønster og dækprofil, inkl. reservehjul
 • Bremseskiver og bremseklodser for og bag
 • Viskerblade
 • Motorolie og motoroliestanden
 • Batteri med tester
 • Kilerem (tilbehørsrem)
 • Måtter (visuel kontrol)

Kontakt din Peugeot-forhandler og hør mere.

Vintertjek giver ikke stempel i Servicebogen. Af hensyn til den løbende udvikling og markedsbehov forbeholder Peugeot Danmark sig ret til at tilføje/ændre kontrollens indhold og metode uden varsel.

Pleje til din Peugoet

Hjul

HJULBYTTE

De fleste af os vælger at skifte mellem vinter- og sommerdæk. Det er det sikreste og langt bedre for dæk og fælge. Med den rigtige dæktype får du et bedre vejgreb og bedre brændstoføkonomi. Lader du dit Peugeot-værksted skifte dine dæk, slipper du for en masse besvær, og du er sikker på, at de er monteret korrekt. Mod et mindre beløb kan vi også opbevare dine overskydende hjul.

Hjulbytte inkluderer af- og påmontering af hjul. Hjulbytte inkluderer ikke afbalancering, sporing, dækmontering på fælg, hjulbolte eller hjulopbevaring.

HJULOPBEVARING

Mangler du et sted at opbevare dine sommer- og vinterhjul, så hjælper de fleste Peugeot-værksteder gerne med dette - mod et mindre beløb.

Benytter du dig af vores service, slipper du ikke alene for arbejdet med at af- og påmontere hjulene. Du er også sikker på, at dine hjul står tørt og sikkert, uden at du selv skal bruge opbevaringsplads til formålet.

Dit Peugeot-værksted står altid klar med et godt råd og vejledning om, hvilke dæk, du skal vælge og om dækmønster, dækprofil og restlevetid.


Pleje til din Peugoet

AC-desinficering

Der er intet som en ny bil. Og med desinficering af airconditionanlæg kan du få fornemmelsen af ny bil tilbage. Her bliver ventilationskanaler renset grundigt, så eventuelle mikroorganismer og bakterier forsvinder. Dermed minimerer du risikoen for dårlig lugt – eller i værste fald allergi og luftvejsgener. Behandlingen efterlader kabinen med en frisk og langtidsholdbar duft og forlænger klimaanlæggets effektivitet og levetid.

AC-DESINFICERING INDEHOLDER:

Kontrol af pollenfilter
Desinficering af blæser og varmeenhed
Forbrug af desinficeringsspray

Kontakt din Peugeot-forhandler og hør mere.

AC-desinficering giver ikke stempel i servicebogen. Af hensyn til den løbende udvikling og markedsbehov forbeholder Peugeot Danmark sig ret til at tilføje eller ændre kontrollens indhold og metode uden varsel.

Pleje til din Peugoet

AC-/Klimaeftersyn

Ethvert aircondition- og klimaanlæg skal vedligeholdes. Det skal med jævne mellemrum efterses og have påfyldt væske – så det køler optimalt om sommeren og holder ruderne fri for dug om vinteren. Ud over en varm kabine kan manglende vedligeholdelse resultere i dårlig lugt eller i værste fald skimmelsvamp. Under AC-/Klimaeftersyn kontrolleres systemet, pollenfilteret efterses, og evt. væske renses og påfyldes.

AC-/KLIMAEFTERSYN INDEHOLDER:

 • Funktionskontrol af AC:
  - Værdier for høj- og lavtryk med tester
  - Udblæsningstemperatur ved midterdysen
  - Kompressorens til- og frakoblingspunkter
  - Kontrol af køle-blæse-systemet
  - Luftfordelings-/cirkulationssystem
 • Kontrol af pollenfilter
 • Visuel kontrol af rør og slanger samt drivremmens tilstand
 • Tømning og rensning af kølemiddel
 • Påfyldning af korrekt mængde kølemiddel
 • Lækagesøgning med UV-lækagesøgningssystem (sporestof) – hvis nødvendigt


Kontakt din Peugeot-forhandler og hør mere.

AC-Klimaeftersyn giver ikke stempel i servicebogen. Af hensyn til den løbende udvikling og markedsbehov forbeholder Peugeot Danmark sig ret til at tilføje eller ændre kontrollens indhold og metode uden varsel.

Pleje til din Peugoet

Stenslagsreparation

Får du et stenslag, er det vigtigt, at det hurtigt bliver repareret korrekt. På dit Peugeot-værksted har vi den ekspertise og specialuddannelse, det kræver. Og en hurtig indsats sikrer dig et langt bedre og mere holdbart resultat.

REPARATION AF STENSLAG FOR 398 KR.*

NÆSTEN USYNLIGT RESULTAT
Stenslag er ærgerlige, men kan være svære at undgå. Før i tiden betød et stenslag altid udskiftning af forruden, men sådan er det heldigvis ikke længere.

Så længe stenslaget ikke er i synsfeltet, og ruden ikke er revnet for meget, kan det i dag repareres så godt, at det næsten bliver usynligt. Hos Peugeot udføres reparationen under teknisk og miljømæssigt forsvarlige forhold.

Vi samarbejder i øvrigt med alle forsikringsselskaber.

Kontakt din Peugeot-forhandler og hør mere.

GODE PRISER PÅ NYE FORRUDER
Er ruden revnet for meget, eller er stenslaget i synsfeltet, skal ruden udskiftes. Det lyder dyrt, men hos Peugeot har vi faktisk altid gode priser på forruder.

Under alle omstændigheder bør du altid vælge at lade dit lokale Peugeot-værksted udskifte ruden. I moderne biler udgør forruden nemlig en vigtig del af bilens konstruktion og dens vridningsstabilitet. Derfor er en korrekt montering af ruden altafgørende for bilens balance, sikkerhed og fortsatte garanti mod indefra kommende rustgennemtæring.

*Prisen er vejledende og inklusiv moms.

Pleje til din Peugoet

Miljøkontrol

Når du gennemfører en miljøkontrol med jævne mellemrum, gør du ikke bare klimaet en tjeneste – du sikrer dig også, at din bils brændstofforbrug er så lavt som muligt.

MILJØKONTROL OMFATTER:

CO2-måling: 4-gas eller røggasmåling
Kontrol af:
- Luftfilter
- Udstødningssystem
- Dæk og dækmønster
- Dæktryk
- Dækkenes alder
- Motoroliens stand
Råd og vejledning til klimaindsats
Bluedrive-lektion med uddannet miljøcoach*

Kontakt din Peugeot-forhandler og hør mere.

*Bluedrive-lektion gives dog kun, hvis den ikke allerede er gennemført.
Miljøkontrol giver ikke stempel i servicebogen. Af hensyn til den løbende udvikling og markedsbehov forbeholder Peugeot Danmark sig ret til at tilføje eller ændre kontrollens indhold og metode uden varsel.

Pleje til din Peugoet

Rustbeskyttelse

Det fugtige danske vejr og saltning er hårdt mod karrosseriet. Så selv om Peugeoter er bygget af galvaniserede stålplader, er det en god idé at rustsikre undervognen og de indvendige hulrum. Det optimale er en rustbeskyttelse, inden du kører den første tur - alternativt anbefaler vi, at det sker inden bilen fylder fire år. Herefter gentages behandlingen hvert andet år. På dit Peugeot-værksted ved vi præcis, hvad der skal til.

Kontakt din Peugeot-forhandler og hør mere.

Du kan også blive klogere i vores Rustbeskyttelses-ABC.

Pleje til din Peugoet

Ekstra forkælet

Som kunde på et autoriseret Peugeot-værksted kan du få næsten lige så meget service, som du drømmer om. Vi har en lang række plejeydelser, som du kan tilkøbe - uanset om det er dig eller din Peugeot, der trænger til at blive puslet om.

VASK & STØVSUGNING VED SERVICEEFTERSYN
Roomservice til din Peugeot dækker:

 • Støvsugning af gulv
 • Støvsugning af måtter, mens de ligger i bilen
 • Vask – dog uden at tørre efter i hånden

KØRSEL TIL SYN
Lad os køre din Peugeot til syn, når vi alligevel har gennemført et Gratis Synstjek.

LEJEBIL VED SERVICEEFTERSYN*
Plaster på såret, når du skal undvære din Peugeot.

HENTE-/BRINGESERVICE
Din egen privatchauffør, når du har afleveret din Peugeot på værkstedet. Dækker kørsel fra værksted til en anden destination i byen. Fx lufthavnen.

BILPLEJE
Forkæl din Peugeot. Der er forskellige behandlinger at vælge imellem:

 • Udvendig behandling: grundig rengøring, dybdepolering og lakforsegling
 • Indvendig behandling: antibakteriel rengøring, opfriskning og imprægnering
 • Diverse: motorrumsvask, glasbehandling, rengøring af alufælge, renovering af bilens lak og lugtsanering

PRE-BOOKING FOR ERHVERVSKUNDER
Som erhvervskunde er du ekstra afhængig af din Peugeot. Enten fordi den transporterer dig rundt i landet til dine aftaler, eller fordi den fungerer som dit lager, værktøjskasse og kontor.

Derfor tilbyder vi Pre-booking til erhvervskunder. En service, der betyder, at du hurtigere kan få en tid til service og reparation. I det omfang det er muligt for værkstedet at imødekomme dine behov.

I forbindelse med Pre-booking kigger vi samtidig på dit kørselsbehov, og er det belejligt for dig, kan vi allerede her også booke tid til din Peugeots næste serviceeftersyn.

* 50 km. pr. dag i gennemsnit. Ekskl. brændstof, forsikring og overkørte kilometer. Lånebilens selvrisiko oplyses af din Peugeot-forhandler.
Der tages forbehold for, at enkelte forhandlere og værksteder ikke kan tilbyde nogle af ydelserne under Peugeot Pleje.