RUSTBESKYTTELSENS ABC

/image/81/2/ota-1210x370.62812.jpg

Ligesom motor og bremser skal karosseriet vedligeholdes – både udvendigt og indvendigt. Udvendigt er det bedste middel knofedt, vand og sæbe eller en tur i vaskehallen. Og vil du bevare lakkens glans, er det en god idé at give bilen en omgang voks eller lakforsegler mindst én gang om året – eller lade din Peugeot-forhandler ordne det for dig.

PAS PÅ RIDSER
Specielt vintervejret og saltningen på vejene er hårde for karosseriet. Har din bil fået stenslag eller andre småridser, kan du købe en lakstift hos forhandleren og selv reparere skaden, før behandlingen sluttes af med voks eller lakforsegler.

SKJULTE FARER
Den massive saltning af de danske veje i vinterhalvåret gør, at bilerne kører rundt i en ”salttåge”, og det betyder noget for den indvendige side af karosseriet og for den del af bilen, som ikke er så synlig – nemlig vanger og hulrum i bunden.
Det fugtige vejr skaber kondensvand, som driver ned ad karosseriets indvendige flader og samles i hulrum. Det er en hård belastning, og selv med et karosseri af galvaniserede stålplader er det anbefalelsesværdigt at sikre både de indvendige hulrum i bilen og undervognens hulrum mod rust.

PAVA-UNDERVOGNSBEHANDLINGER ER TILPASSET DIN PEUGEOT
Hos Peugeot er vi stolte over at kunne tilbyde rustbeskyttelsesbehandlinger fra PAVA, som gør din bil mere modstandsdygtig over for det danske vejrs hårde slid på bilen. Der arbejdes efter et sprøjteskema specielt udviklet til hver eneste modeltype, som betyder, at bilen bliver behandlet efter bestemte regler og anvisninger. Beskyttelsesproduktet trænger derfor ind mellem pladesamlinger og ved svejsepunkter og beskytter mod rust.

HVORNÅR SKAL DIN BIL BEHANDLES?
Inden bilen er 4 år er det en god idé at få den første behandling. Herefter anbefaler vi behandling hvert 2. år. På denne måde vedligeholdes beskyttelsen – og din bil holder længere.
Vil du bevare fabriksgarantien mod indefra kommende gennemtæring, er det et krav, at den specielle gratis karosserikontrol udføres når personbilen er hhv. 4., 6., 8. og 10. år.

DET ER ALDRIG FOR SENT!
Har din Peugeot allerede nu nogle år på bagen, er det stadig en rigtig god idé at få foretaget en behandling. Det kan nemlig sætte en stopper for evt. rustangreb og dermed forlænge din bils levetid.

VI GÅR GRUNDIGT TIL VÆRKS
Når det gælder om at beskytte din bil mod det danske vejr, kan man aldrig gå for grundigt til værks. De leverandører, vi samarbejder med, har mange års erfaring, hvilket giver dig en ekstra sikkerhed for grundighed og kvalitet.
Samarbejdet mellem Peugeot og rustbeskyttelsescentrene giver til og med en særlig fordel for dig som Peugeot-ejere. Medarbejderne på dit lokale rustbeskyttelsescenter kender nemlig Peugeot-modellerne til bunds og kommer derfor hele vejen rundt.

PRISER PÅ PEUGEOT RUSTBESKYTTELSE
Det gode samspil med de forskellige rustbehandlingscentre gør, at vi kan tilbyde favorable priser til rustbehandlingen på din bil.
Kontakt din lokale Peugeot-forhandler for yderligere detaljer og priser!