RIFTER

Den nye Peugeot Rifter spænder vidt med sit elegante, robuste, fleksible og kraftfulde udtryk.

/image/09/0/peugeot-rifter-1802styp033.421277.6.459090.jpg

KOMPROMISLØST DESIGN

Den nye Peugeot Rifter spænder vidt med sit elegante, robuste, fleksible og kraftfulde udtryk. Med sin korte, løftede kølerhjelm og den øgede frihøjde fornemmer man klart at der er hentet inspiration fra SUV-verdenen. Forlygter med LED DRL-signaturi og lodret kølergitter fremhæver dens afbalancerede, kompakte og dynamiske stil.

/image/08/9/peugeot-rifter-2018-127-fr.419781.6.459089.jpg

MARKANT
KARAKTER

Med sine karakteristiske konturer og elegante linjer vil den nye Peugeot Rifter ikke gå ubemærket hen. 17” alufælge med diamond-finishi, tagrælinger og sorte beskyttelsespaneler ved kofanger, hjulkasser og dørpaneler er med til at understrege Rifters markante styling.

/image/08/8/peugeot-rifter-1802styp006.419783.6.459088.jpg

BÆRER LØVENS
SIGNATUR

Meget mere end blot en signatur. Med de karakteristisk baglygter, som visualiserer løvens klør, er det tydeligt, at den nye Rifter er en del af Peugeot-brandet. Til den nye Rifter kan du få ekstraudstyr, som giver endnu større frihed. Og du kan få den med to skydedøre med tonede ruderi, der giver lettere adgang til en kabine, hvor intet er overladt til tilfældighederne.


INTERIØR I MODERNE DESIGN

Rifter

Uovertruffen komfort. Sæt dig bag rattet i den nye Rifter og nyd de ergonomiske sæder med tilpasningsmuligheder, som vil glæde enhver chauffør uanset størrelse. Tilføj en utrolig akustisk komfort, og hele kabinen bliver et sted med fred og ro.


ZÉNITH® PANORAMAGLASTAG

Mere end blot en lyskilde. Zenith® tagetimed elektriske solgardiner og LED-belysningigiver en masse ekstra plads i midterkonsollen, tagpanelet og opbevaringsrummet foran.

GENNEMTÆNKT OPBEVARING

Åben op for en lang række opbevaringsmuligheder. Opbevaring i for- og bagdøre, midterkonsol og i gulvet: Den nye Rifter har rekord meget opbevaringskapacitetii sin kategori. Flere, mere rummelige og nemt tilgængelige rum til alt, hvad man måtte have med sig i hverdagen.

Opbevaringsmuligheder:

  • Konsol mellem forsædernei
  • Øvre  handskerum
  • Opbevaring under førersædei
  • Opbevaringsrum i gulv
  • Zénith® panoramaglastag med opbevaringsrumi


MAKSIMAL RUMMELIGHED